E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yanıt---

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yanıt

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yanıt
07 Mayıs 2022 - 21:30 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Twitter'dan cevap verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bugün düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda tepki gösterdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan cevap geldi.

Twitter’dan Ülker Stadı’nda taraftarlarla selamlaştığı fotoğrafı paylaşan İmamoğlu, “Koç Grubu YK BV. Ali Koç'un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi'nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe'nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi'ne zarar vermemesi dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan İmamoğlu'na sert sözler

 

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (53)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran21 Mayıs 2023 21:01

    Demek ki proje olduğunu sen de kabul ediyorsun!  Biz böyle danışıklı dövüşleri çok gördük.

  • Vatandaş09 Mayıs 2022 14:46

    Valla bu chp cok saglam bir parti.teskilatlarıda öyle.daha düne kadar 2.atatürk diye bazı sözde sanatcı tayfası tarafından lanse edilen hele helee halasımı teyzesimi rüyasında tövbe tövbe diyim yüzüne peygamber ışıgı vurdugunu söyleyen bir sözde siyasetcinin afise ettigi ortadogu ve balkanların en büyük siyasetçisi eko yu bi dakkada bozuk para yaptılar..valla korkulur hic yanaşmamak lazım bu aç kitleye.hemde hep açlar doymazlar.

  • Vatandaş09 Mayıs 2022 14:40

    40 yıllık bir chp li olarak partimden artık midem bulanıyor.ne kadar hain varsa bizim partide ya görevli yada oy veriyor..

  • Nanik09 Mayıs 2022 09:09

    Ak troller size ekmek çıkmaz burdan.ekrem gitsede size İstanbul artık hayal Ekrem yanlış yaptı die ellerinizi ovalamayin iş bitti .istanbul rüya size trol takimi

  • Murat09 Mayıs 2022 09:30

    Tabi ki senin kuyruğuna da basacaklar boş beleş bankamatik belediyecisi!  İstanbullunun sırtına kene gibi yapıştınız!   Def olun gidin.

  • Gökhan09 Mayıs 2022 08:42

    Akıllı ol Ekrem Başkan !!!

  • Sedat09 Mayıs 2022 08:20

    Köfteciyi belediye başkanı yaparsanız bu olur Koca devleti emanet edeceğimiz adam vakur olacak siyaset ekonomi sosyoloji bilecek devlet tecrübesi olacak bilge olacak vicdanlı olacak harama tevessül etmeyecek geçmişe küfredip geleceği karalamayacak çalışkan olacak umut verecek kavgacı olmayacak vefalı olacak insan ayırmayacak Vatanı özünden çok sevecek İşte böyle Bu bir iş ilanı değil

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ08 Mayıs 2022 22:53

    ekrem tarih oldu bir daha seçilmesi mümkün değil.çalıştığı yok.ancak kendi cebine çalışıyor.

  • ZELİHA KARAKAŞLI08 Mayıs 2022 18:32

    ekrem bir daha seçileceğine ihtimal dahi vermiyorum.

  • Truva08 Mayıs 2022 16:19

    Ali Koç ve Fazıl Say sayesinde a troller zırva yorumlar yaparak coşmuşlar :o) 

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ08 Mayıs 2022 18:30

     (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-) 

  • Vatandaş08 Mayıs 2022 14:29

    İmamınoğlu ulan,varmı itirazı olan...Koç ta kimmiş,eline yüzüne bulaştırdı...Bir feneri yönetemeyen holdingimi yönetecek...İlk bulaşan Koç,buradaki "yalaka andavallar" boş boş yorum atmışlar,ulan bir arştırın öncesini...

  • baran09 Mayıs 2022 09:33

    Bankamatik soytarısı!  Senin menfaatine öyle gerekiyor olabilir ama İstanbullu sizi bir güzel sevecek merak etme!

  • baran08 Mayıs 2022 10:57

    C başkanlığı adaylığı suya düşünce boşta kalmamak için Ali Koç un yerine göz dikti.  O da zor be Ekro  en iyisi Uludağ da bir otel md. lüğü kapabilirsin biraz erken davranırsan!

  • baran08 Mayıs 2022 10:53

    Saat gibi tıkır tıkır işleyen belediyeleri  Ankara ,  İstanbul, Antalya lağım pisliğine çevirdiniz.  Muhafazakar vatandaşı bırak soldan dahi oy alamayacağını anladığı için başka başka taktikler çevirmeye kalkıyor!  Bak Ekrem senin oyunların bitti artık!  Kimse yemez bunları;  İstanbul 10 yıl geriye gitti şimdi bunların pisliklerini temizlemek kaç yıl sürer bilmem?  Ali Koç kulüp başkanı olarak başarılı başarısız ayrı bir konu!  Ancak ilk geldiği zamanda ki mantığı gayet yerinde idi!  Dışarıdan yapılan ilaveler sadece fevri başarılar getiri ve maliyetini asla kurtarmıyor tam tersine batırıyor.  Trabzon şampiyon oldu da ne oldu?  Giderse en fazla 1-2 tur gidecek sonra  yine buzdağı gibi borçlar konuşulmaya başlanacak.  Diğerleri de aynı!  Siz futbolcu yetiştirmekten mi acizsiniz yoksa gençler çabuk mu bozuluyor 

  • baran09 Mayıs 2022 09:29

    Aşağılık yalanların ve zırvaların 2023 te bitecek!  Def olup gideceksiniz!  Allah ın sersemi garajda çürütüp kullamılmaz hale getir!  Utanmadan da sorumlusu Topbaş olsun!  Tu sizin çapınıza tüküreyim.  Daha otobüs çalıştırmaktan acizsiniz!  İstanbul lu nefret ediyor sizden rezil haysiyetsiz  boş beleş bankamatik beldiyecileri.

  • belirsizlik08 Mayıs 2022 22:02

    kadir topbaşın milyon dolarlık çöpe giden metrobüslerini unutmadık.  milletin parasını çar çur etti. hangi birini söyleyelim.  iett garajında git bak.

  • RAMO CANCAN08 Mayıs 2022 10:51

    İMAMOĞLU DA KENDİNİ BİR NİMETTEN SANIYOR BU SEFER SIFIR ÇEKECEK.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ08 Mayıs 2022 10:50

    BİZİM TARAFTAR CHP YE OY VERMESİN CHP KESİN KAYIP EDER. 30 MİLYON TARAFTARIMIZ VAR.

  • Artur08 Mayıs 2022 10:28

    Bir gsli olarak, bu gsli imamoğlunu kınıyorum. HADSİZ.

  • KILIÇ08 Mayıs 2022 10:04

    Türk milleti imamoglunu çok sevdi bu sevgiyi kıskananlar çatlıyor.bu yönetim yandaşlarına 3 yerden maaş baglaması halkın nefretini kat be kat artırdı islamiyette ve müslümanlıkta olmayan kural kanun tanımamazlık bunlar gitsinde kim gelirse gelsin anlayışı hakim bu durumuda çok iyi kulanan imamoglu.imamoglu alternatifsiz başkan seçilir.

  • baran08 Mayıs 2022 11:36

    Kotra dan artizlik yapmak yok artık.  Ya da kayak mrk den.. Sen önce bir yüzünü yıka!  Sonra bir bak neler olmuş bitmiş.  Yılmaz Özdil in itiraflarını dinlemekler başlayabilirsin.  

  • Murat08 Mayıs 2022 09:21

    Hahaha çekirdek alıp izlemeli....bunlar önce Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığına layık diyip sonra da hela kenarında oturtup partiden def ettiler.... İmamoğlu"na da önce ikinci Atatürk dediler...rabbi yesir gördüler... Garibim de çapına bakmadan gaza geldi de geldi....bakalım sonu ne olacak....

  • Mucise Reis ;)08 Mayıs 2022 08:43

    Hukukta , hukuk kuralları uygulandığı sürece herkes özgürdür hürdür. Herkes hakkını arar, herkes kurallar çerçevesinde yaşar Bunda problem yoktur. Geçmişte dahi hukuksal sorunlar problemer sıkıntılarda hatalı olanlarda bağımsız devlet kurumlarında hesabını verir. Dost , arkadaş, ahbap, kanka vb olmak bu duruma engel değildir. İnsanları o taraf, bu taraf diye ayırmak yerine, hak edileni devlet imkanları ile bireylere vermek gereklidir. Kişilerden intikam almaz devlet yönetecek kişi... Şuan asli sorun milletin geçim sıkıntısıdır. Bu sıkıntıların çözülmesi ile ilgili tartışmalar önemlidir. İşsizlik ve yokluk içinde bir millet ortaya çıkmıştır. Her Türk vatandaşı gibi bu durum herkesleri rahatsız ediyor

  • Memet murat Akyüz 08 Mayıs 2022 08:16

    Adamda ki ego ve kibire bak Koç ailesine laf söylüyor bide zarar görmeyin diyor bak sen yaaa ,gökden zembille indiğini zannediyor sanırım belediye başkanlığı icin ,4 yılda İstanbul hariç herseyin peşinden koştu ,Trabzon’a belediye başkanı olsun bu kadar fanatik Trabzonlu olarak ,fenerbahcemizden ve istanbulumuzdan uzak dursun

  • Murat 08 Mayıs 2022 09:25

    Ha şunu bileydin .... Sıradan vatandaş CHP'li bile koça laf yok diyor....CHP'nin gerçek sahibi koç/tusiad'dir.... Onların arkasında da distribütörlüğünü yaptıkları batı ....halkçı görünümlü banka sahibi sermayenin partisi.... hayatınız yalan....

  • Ekrem08 Mayıs 2022 04:11

    Nagehan alçı gibilerin yanınızda bulunması yaptığınız hatalar içinde en büyüğü.maalesf kredinizi bitirme gayreti içindesiniz.

  • Murat 08 Mayıs 2022 09:25

    Hahaha alın da hayrını görmeyin....

  • Mucise Reis ;)08 Mayıs 2022 08:40

    Tc vatandaşı herkes hukuk kuralları ile istediği yerde olabilmeli. Nagehan alçı millet ittifakı başla geçtiğinde sürgün mü yemeli? var ise hukuki problem ve sorunlar hesabını verir. Bir kişi sadece ben sevmiyorum istemiyorum diye zulm ve baskı altına alınmaz. Hukuk çözüm mercidir. Herkes imamoğlunu ölümüne destekleyecek, diğerleri susurutulacak der isen bugun yaşananlar yine başından eksik olmaz. 

  • Uzay08 Mayıs 2022 00:36

    Ekrem Başkan onu bunu bırak ibb başkanlığının gereklerini yerine getirin.Halk size hizmet etsin diye oy verdi.Artık ona buna cevap vermeyi bırakın.Mansur Başkanı biraz örnek alın.İstanbul'un yapılacak çok işi var.İstanbul'a odakların.Vatandaş sizden hizmet bekliyor.

  • baran08 Mayıs 2022 13:03

    Maça sıkıştı mı?  Maaşlı trol!  Acaba kendi yediği haltları başkasında görüp  kararmış aklını ve vicdanını mı rahatlatmak istiyor?  Ulan yok işte hizmet yok züppelik çok!  Onunla bununla dalaşmaktan başka da bir halt bildiği yok. İcraatları lüks kotra  ile makamına gitmek kayak yapmak!  Karlı havada b. elçiler ile balık yemek!  Daha sayayım mı yoksa yeter mi  malum anguslar için!  Heriflerin tamamının ne dişe dokunur bir işi ne de hayra soluyan bir tarafı yok!  Yok oğlu yok.  Maaşlı soytarı çıkmış utanmadan sıkılmadan demez mi sen maaşlı  trolsün diye!  Ne yaparsan yap bir zaman sonra testide ne varsa dışına da o sızar!  Bunu da hiç kimse gizleyemez!  Alinin külahı velinin külahı derken sonunda çuvallayıverirsin.  Olan bu büyük şehirlere oldu!  Çok yazık.

  • Mg08 Mayıs 2022 12:00

    Murat efendi sen ciddi ciddi maaşlı trolsun…İmamın ibb bütçesi hayli kabarık anlaşılan, ama senin gibiler kolay doymaz…mesaj başı mı alıyorsun avantanı ibb bütçesinden…

  • Artur08 Mayıs 2022 10:30

    Bodruma belediye başkanı olmalıydı, acaba nasıl keyif alabilirimin insanları hep orda... Kahır çekmezler anadooluda yaşayamazlar

  • Murat08 Mayıs 2022 09:27

    Hahaha Mansur Ankara'da neyi başarmış.... hazır sistemi..kurulu düzeni işletmekten acizler topluluğu....dar-ül-aceze

  • Mg08 Mayıs 2022 00:11

    Bu imam ekmeleddin’dn de kötü, onun aldığı oyu bile alamaz, laf cambazı ama pot kırmada da üstat, gülünecek biri…

  • Mg08 Mayıs 2022 11:56

    Murat efendi, ekmeleddinden bozma imam da mı trollerine ibb’den maaş bağladı, yoksa senin gibi kurnaz birini işe mi aldı?

  • Murat08 Mayıs 2022 09:28

    Tıpış tıpış...terlik bile olsa oy verecekler... bakteriler kadar özgür iradeleriyle....

  • Ad soyad 08 Mayıs 2022 00:05

    AKP den seçimlerde belediye başkan adayıda olurmu ne dersiniz

  • Bordo Mavi07 Mayıs 2022 23:40

    Sn. İmamoğlu her zaman olduğu gibi en nazik şekilde gerçekleri vurgulayarak cevap vermiş. Ali Koç bu gidişatı ile, Fenerbahçe ye bir fayda sağlamadığı gibi, kendi holdinglerine de oldukça büyük zarar verecek diye düşünüyorum.

  • Murat08 Mayıs 2022 09:30

    Hahaha al birini vur ötekine....looser vs looser.... biri dese sen belediyede neyi başardın... öbürü de diyecek sen fenerde neyi başardın....tencere dibin kara... seninki benden kara....

  • Cami duvarı07 Mayıs 2022 23:04

    Muharrem incenin hatasına düşüp size verilen oyları sadece kendi başarınız sanıyorsunuz bize ülkenin içine düştüğü kurtulmak için şişkin egolu ben bilirimciler değil atatürkçü gerçek sosyal demokratlar lazım fenerbahçe kuvayi milliyedir

  • Murat08 Mayıs 2022 09:31

    Öyle deme henüz bunu hela kenarına oturtmadilar....bu partiden adam çıkmaz....lider hiç çıkmaz

  • Çakır07 Mayıs 2022 22:47

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ekmeleddin ,İmamoğlu mahsur yavaş aday olacakmış gibi? Ama biz aday değiliz deyip eylem yapılabilir

  • Batışın göstergesi07 Mayıs 2022 22:46

    Debelendikçe batıyorsun. üstelik Türkiye'nin en mazbut en Atatürk'çü kişisine ve ailesine sataşarak batıyorsun

  • Murat08 Mayıs 2022 09:32

    Koç 'a laf yok..... konseyin başı o....efendinize itaat edin CHP'liler....

  • Hehe07 Mayıs 2022 22:27

    Hicbir zaman bu sahnede lazin olmadi zamsn olmadi heryerdeler herseydeler bi gidi. Artik yaa

  • cevap07 Mayıs 2022 22:15

    cevap yanlış, asıl ve yerinde cevap: ''sen kendi işine bak, 4 sene boyunca her yıl kupa yerine nal topladın, millete çatacağına, önce kendi başarısızlığının hesabını ver, sana burdan ekmek çıkmaz.''

  • Murat08 Mayıs 2022 09:33

    CHP'li değilim diye şükrediyordum.... Allah'tan fenerli de değilim.... şükür

  • fahri07 Mayıs 2022 22:05

    Belediye Başkanlığı seçiminde hakkınız yenildiği düşüncesiyle ben ve çevrem oyumuzu size verdik,ancak cumhurbaşkanlığı seçimide bizden oy bekleme.

  • Murat08 Mayıs 2022 09:34

    İmamoğlu'nun cevabı: Vız gelir tırıs gider Fahri !! Haddini bil... akıllı ol... tıpış tıpış

  • Gur07 Mayıs 2022 22:00

    Cabuk pili bitti sovmenin...elim kirilsaydi..taniyamamisiz...

  • Murat08 Mayıs 2022 09:37

    Keşke kirilsaydi...kendinizle birlikte milyonlarca masum İstanbul'luyu da yaktınız.... halbuki bir plastik yapmacık adam.... önceki ilçe belediyesini de gırtlağına kadar borçlu bırakmış....ne bekliyordun....

  • Mg07 Mayıs 2022 21:50

    Bırak bu işleri imamoğlu, belediye başkanı mısın yoksa ona buna laf yetiştirme cambazı mı ?