E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEkonomi gündeminin zirvesinde dolar var---

Ekonomi gündeminin zirvesinde dolar var

Ekonomi gündeminin zirvesinde dolar var
14 Mayıs 2019 - 12:29 borsagundem.com

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) nisan ayında ekonomiye yönelik yaptığı araştırmaya göre, dolar kuru ay boyunca 175 bin 784 haber ile ekonomi gündeminin zirvesine oturdu.

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) nisan ayında ekonomiye yönelik yaptığı araştırmaya göre, dolar kuru ay boyunca 175 bin 784 haber ile ekonomi gündeminin zirvesine oturdu. 

Medya Takip Merkezi (MTM), Ekonomi Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırmada nisan ayının ekonomi başlıklarını belirledi. Rapora göre, dolar, istihdam, ihracat ve vergi, gündemi belirleyen ana konular oldu. 

Dolar kuru 175 bin 784 haber ile ekonomi gündeminin zirvesine oturdu. Enflasyon ise 44 bin 001 habere konu olarak, sekizinci sırada yer aldı. Ay boyunca konuşulan ana konulardan biri de yerel seçimlerin ekonomiye olan etkileriydi.

Araştırmada, seçimlerin tekrar edilme ihtimalinin kur üzerinde belirsizlik oluşturduğu aktarıldı. İstanbul seçimlerinden dolayı oluşan belirsizlikle yükselen doların nisan ayının en fazla kazandıran yatırım aracı olduğu bildirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz14 Mayıs 2019 15:23

    siyonistler basından satın aldıkları hain  sitelerden TÜRKİYE EKONOMİSİNE terörist siteleri kullanarak 175000 kere saldırmış.