E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkmek zammı geri çekildi---

Ekmek zammı geri çekildi

Ekmek zammı geri çekildi
03 Şubat 2016 - 19:46 borsagundem.com

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ekmek fiyatını 70 kuruşa indirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ankara ve İstanbul'da ekmeğe zam yapılmasının ardından Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın ekmek fiyatını 75 kuruşa yükselttiği hatırlatıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik'in, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten indirim talebinde bulunduğu hatırlatılan açıklamada, bunun üzerine ekmek fiyatında indirim görüşmelerinin yapıldığı, Ankara Halk Ekmek Fabrikası Yönetim Kurulu toplantısında 75 kuruş olan ekmek fiyatını 70 kuruşa indirme kararı alındığı bildirildi.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, bazı yatırımları askıya alarak indirim kararı verdiklerini belirtti. İlkbahar, "İndirimli satışlarımıza yarından itibaren başlıyoruz. Bu indirimle kesinlikle ekmeğimizin kalitesinden bir ödün vermedik" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali veli03 Şubat 2016 20:16

    iyi polis kotu polis oynuyorlar

  • halk03 Şubat 2016 19:56

    ALLAH FAKİRİ SEVİNDİRMEK İÇİN EŞEĞİNİ ÖNCE KAYBETTİRİR,SONRA DA BULDURURMUŞ.BÖYLECE ZAVALLI FAKİR DE HALİNE BİN ŞÜKÜR EDERMİŞ.BURADA DA YAPILAN O.EKMEĞİ 50 KURUŞTAN 75 KURUŞA ÇIKARDİLAR SONRA DA 5 KURUŞ İNDİRDİLER.BUNA DA UTANMADAN !ZAMI GERİ ALDIK ' DİYORLAR. HALK İLE ALAY EDİYORLAR.