E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEKK'nın ilk toplantısına Oktay başkanlık edecek---

EKK'nın ilk toplantısına Oktay başkanlık edecek

EKK'nın ilk toplantısına Oktay başkanlık edecek
23 Ağustos 2021 - 00:18 borsagundem.com

Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün saat 10.00'da Beştepe'de toplanacak. Kurula Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay başkanlık edecek

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 10.00'da gerçekleçecek toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlık edecek.

Toplantıya ayrıca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve ilgili kurumların yetkilileri katılacak.

Toplantıda, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, küresel ekonomik görünüm, ekonomi reformları kapsamında gelinen aşama ile 2022- 2024 dönemine ilişkin sürdürülmekte olan 'Orta Vadeli Program'ın hazırlık çalışmaları değerlendirilecek.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ülkeyi kurtarmak23 Ağustos 2021 10:45

    ABD nin, AB ülkelerinin , AB komisyonunun sırasıyla yaptığı Afganlar Türkiyede kalmalı konusundaki israrı hükümetin ve devletin bilgisi dışında gelişen bir olay olduğunu, sarayın tek bilgi sahibi olduğunu ortaya çıkardı. Saray bunlara ne söz verdiyse artık futursuzca, kabile veya müstemleke memleketi gibi ülkemizi yeni bir göç dalgasıyla başabaşa bırakmak niyetindeler. Bu durum devlet yönetiminin bittiğini ve aynı zamanda sarayın ülkeyi ve geleceğini ipotek altına almak istedğini gösterir. Artık zaman kalmamıştır. Acil erken seçim yapılmalı,  ülkenin bekası için bundan daha ivedi bir işin olmadığı ve zamana karşı yarışıldığı ortada. Muhalefet gerekirse meclisten çekilerek bunun önünü açmalı. Bahçeli de artık ülkenin getirildiği durumu iyi analiz etmeli.