E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEjderhanın çöküşü ---

Ejderhanın çöküşü

Ejderhanın çöküşü
21 Şubat 2020 - 10:37 borsagundem.com

Ayça Karaca, virüsün vurduğu Çin'le ilgili hazırlanan özel ve çok kritik bir raporu yazdı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR21 Şubat 2020 17:23

    ZALİM EJDERHA! Dilsiz ve de günahsız kullara zulmettiniz, yıllarca, diri diri yediniz, tv'lerde maymun beynini canlı yeme sahnelerini piyasaya sürdünüz, her türlü böcek, yılan, çıyan, kırkayak, sümüklü böcek velhasıl ne kadar YENMEMESİ GEREKEN ve de TABİATTA YAŞAMASI lazım olan canlılar varsa yediker ve de MAZLUM OLAN HAYVANLARIN BEDDUASINI ALDILAR: "SONUÇ KORONA VİRÜSÜYLE AĞLAMAYA DEVAM EJDERHA!"

  • Ejderha21 Şubat 2020 10:54

    Ejderha'nın GSYH'sı 13 trilyon dolar Sevgili Ayça Hanım. Türkiye ile mi karıştırdınız? 140 milyar Dolar Ejderha'yı vurursa, aynı şekilde dünyayı da vurur. Adamlar kendilerini dünyada öyle bir planladı ve konumladı ki... 

  • KEREM KIRBIZLI21 Şubat 2020 11:25

    SEN YANLIŞ YERİNDE ALMIŞSIN HABERİ. AYÇE HANIM ÇİN GSYH SINI BİZİMLE KARŞILAŞTIRMIYOR  GENEL OLARAK DEĞERLENDİRMİŞ 140 MİLYAR $ AZ BİR PARAMI BİZİM YILLIK İHRACAAT TOPLAM RAKAMI YAKIN BİRDE DAHA ARTAR İSE BUNUN BOYUTUNU KİMSE HESAPLAYAMIZ.DÜŞÜNCE KURULUŞLARI ÇİN   KABADAYILIKLARI VE ÖNLENEBİLMEYEN YÜKSELİŞİNİ ABD TARAFINDAN ÜRETİLEN SADECE BASİT BİR VİRÜSÜN ORTAMA KISITLI BİR İLDE VERMESİNDEN KAYNAKLANDIĞINI İSTESELER TÜM DÜNYA YI ÇÖKETEBİLECEKLERİNİ SÖYLEMEKTEDİRLER.BU BİR VİRÜS ADAMLARIN ELLERİNDE NE VİRÜSLER VARMIŞ.

  • Bika21 Şubat 2020 10:52

    Son 10 yıldır en fazla ithalat yapılan ülke Çin, Covid-19 etkisi Türkiye ekonomisinde kaçınılmaz.