E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEhliyet ve kimlikle ilgili flaş açıklama---

Ehliyet ve kimlikle ilgili flaş açıklama

Ehliyet ve kimlikle ilgili flaş açıklama
27 Aralık 2018 - 08:22 borsagundem.com

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi değerli kağıt ve harç bedellerinde yüksek artışlar olacağı haberlerini yalanladı.

NVİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son zamanlarda bazı basın yayın organları ile sosyal medyada 2019 yılında T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi değerli kağıt ve harç bedellerinde yüksek artışlar olacağı, nüfus cüzdanlarının 2019 yılından itibaren geçerli olmayacağı, sürücü belgelerinin yenilenmesi için sağlık kurulu raporu isteneceği ve bu nedenle belgelerin değiştirilmesi gerektiği şeklinde haberlerin yer aldığı belirtildi.

Söz konusu haberlerin "asılsız" olduğu vurgulanan açıklamada, T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi değerli kağıt ve harç bedellerinin her yıl olduğu gibi 2019 yılı içerisinde de yeniden değerleme oranında artış yapılarak güncelleneceği, halen kullanılmakta olan nüfus cüzdanlarının T.C. kimlik kartı alınıncaya kadar geçerli olduğu ve sürücü belgeleri için mevcut uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan yenileme işlemlerine devam edileceği kaydedilerek vatandaşların söz konusu haberlere itibar etmemesi istenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • as27 Aralık 2018 18:53

    kardeşim kimlik işlerini verin mahalle muhtarlarına vatandaş gerekli evrakları muhtara teslim etsin muhtar halletsin.nufusu arıyorsun randevu verecekte vatandaşta işini görecek

  • Eren27 Aralık 2018 21:20

    Demi yeni kimlik için parmak izi izi de mahalle muhtarı yapsın

  • ALİ ÇAVUŞ27 Aralık 2018 20:30

    İnternet denen bi şey var kardeşim ordanda randevu alıyorsun daha da olmadı sabah erkenden gidip başvurabiliyorsun

  • Emmi27 Aralık 2018 18:41

    Çabalayan öküzü çifte sürerler,(koşarlar)bu medya zaten gündem yaratmak için gazete satmak için asparagas haber yaparlar ben 63 yaşındayım ben nr duyduğuma inanırın ne okuduğuma asla haber dinlemem sizde gaza gelip olur olmaz yorum yapmayın o kşiler şerefsiz

  • Sülwyman28 Aralık 2018 02:29

    Evet sabah git iki gün sonra kimlike ehliyette evine geliyor.18.50 tl kimlik 15 tl ehliyet için yatır bu kadar uzatmayın.

  • ver mehteri27 Aralık 2018 15:23

    Bu vatandaşa müstehak birader basın zammı.ver mehteri

  • emir polat27 Aralık 2018 08:54

    tabi zammin adi fiyat guncellemesi oldu pardon zam yok fiyat guncellemesi var