E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEGM ve MİT'ten ortak operasyon: O terörist yakalandı---

EGM ve MİT'ten ortak operasyon: O terörist yakalandı

EGM ve MİT'ten ortak operasyon: O terörist yakalandı
22 Ekim 2022 - 21:18 borsagundem.com

Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına yönelik saldırının firari faili yakalandı.

İçişleri Bakanlığı, Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına yönelik 20 Nisan'daki saldırının faillerinden MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu'nun İzmir'de yakalandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İstanbul, Bursa, Balıkesir ve İzmir emniyet müdürlüklerince, Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına 20 Nisan'da uzaktan kumandalı EYP ile saldırı gerçekleştiren MLKP terör örgütünün silahlı yapılanması FESK hücresine yönelik düzenlenen operasyonda, 3 failin İzmir'in Dikili ilçesinde yakalandığı hatırlatıldı.

Operasyonda firari olarak aranan, Bursa'daki eylemde bombanın Balıkesir'deki hücre evinde hazırlanması ve getirilmesi sürecinde yer aldığı belirlenen Emre-Zafir kod adlı Cebrail Gündoğdu'nun ise yakalanması için tüm birimlerin alarma geçirildiği belirtildi.

Hareket alanı daraltılan Cebrail Gündoğdu'nun yeni güvenli nokta bulma veya yurt dışına kaçmak amacıyla İzmir'e geldiğinin tespit edildiği vurgulanan açıklamada, İstihbarat Başkanlığı koordinesinde sürdürülen ve MİT Başkanlığınca destek verilen çalışmalar sonucu Menemen ilçesinde İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandığı bildirildi.

Bursa'daki bombalı saldırının failleri yakalandı

İnfaz koruma memurlarını taşıyan otobüste patlama meydana geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HACI AHMET ÖZBİLEN23 Ekim 2022 22:25

    CHP  bunlara göz kıpar ise bu ülke çok acılar çeker

  • Mert23 Ekim 2022 22:17

    Bugün nasıl sokaklarda başıboş gezip çocuklarımızı parçalamaya çalışan köpekler ve onları koruyan birileri varsa Dünde bugünde ülkemize hainlik yaparak polisimizi askerimizi şehit eden ve meclite dahi savunulan itler var Şaşırmıyorum sahte dindarların 15 temmuz hainliğini gördük Şimdide sahte Atatürkçülerin pkk sempatilerini görüyoruz Yarın ne olur bilemeyiz Ama bu şaibeli mimli lekeli 7li masadan gelecek hainliklerden Allah milletimizi korusun

  • Ali Taş23 Ekim 2022 15:15

    Bunlar onurlu insanlar deyip sırtını sıvazlayn chp ye yandaşları terörün gölgesinde siyasete hayır demeliler

  • baran23 Ekim 2022 10:46

    Sakın bu itlerin Atatürk bilmem ne sözlerine aldırmayın!  Bunlar kadar kavramları kuralları kanunları din i ahlakı ve gelenekleri istismar eden mış gibi görünüp dini jargonları dahi kullanıp haramdan helalden bahseden alçak soylu itleri başka bir partide bulamazsınız!  Malum Sansaryan bunları özellikle seçmiş. Hepsi kaşar tipler!  Eski kaşarlar dahi bunların hadsizliklerine tahammül edemekdikleri için ayrılıyorlar.  Malum 2018 YEREL SEÇİMLERİNDE HEPSİ ATATÜRK POSTERLERİ İLE KILLI TÜYLÜ HIRPANİ TİPLER 10 NCU YIL MARŞI OKUYORLARDI PKK LI OLDUKLARI ÇOK BELLİ OLAN BU ANGUSLARIN BU PARTİYİ VE BELEDİYELERİN İMKANLARINI NASIL YAĞMALADIKLARI ÇOK AÇIK. HATTA BU SOYSUZLAR KENDİLERİNDE HERHANGİ BİR TALEP YA DA İŞİ YAPILMASINI İSTENDİĞİNDE FALAN YERDEN OLSAYDIN DİYE DE AÇIKÇA SÖYLÜYORLAR. YAZIK İZMİR İN MERSİN İN ADANA NIN ANTALYA NIN MUĞLA NIN AYDIN IN İSTANBUL UN GENÇLERİNE GÖZ GÖRE GÖRE HAKLARINI YEDİRDİLERİ.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI23 Ekim 2022 16:26

    AMA CHP Lİ SEZGİN TARRIKULU BİZİM SİHA TİHA LAR MASUM TERÖRİSTLERİ ÖLDÜRMEKTE VE BİZ İKTİDARA GELİNCE BU FABRİKALARI KAPATACAĞIZ BAYRAKTARLARDA HERHALDE YURTDIŞINA KAÇAR DİYE HABERLERİ BASINDAN OKUMUŞ İDİK.BU KİŞİ HANGİ AVRUPA ÜLKESİNDE NE KADAR ÜLKEMİZİ KÖTÜLEREYEN DÜŞMANLARIMIZIN TOPLANTILARI VAR İSE HEPSİNE KATILDIĞINA DAİR DÜN CNN TÜRK DE AÇIK OTURUMDA ÖĞRENDİK PEKİ BUNLAR CEZALANDIRILMAYACAK MI.BENCE ÜLKEMİZDE ANAYASAYI KÖKTEN VE SIFIRDAN YAZACAK BİR BABAYİĞİT LAZIM VE İDAM CEZASI BİRÇOK SUÇLUYA DA İDAM CEZASI GELMELİ VE ADALET ÇOK HİZLI İŞLETİLMELİDİR.

  • Türk.23 Ekim 2022 03:55

    Teröristler chpye kaymış. CHP'liler bakıyor yazıklar olsun size.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK22 Ekim 2022 23:00

    NEDEN SAĞ YAKALIYORSUNUZ.YAKALAYIN KONUŞTURUN GEBERTİN GİTSİN.