E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEgemen Bağış: Kılıçdaroğlu'nun ne dediği beni ilgilendirmiyor---

Egemen Bağış: Kılıçdaroğlu'nun ne dediği beni ilgilendirmiyor

Egemen Bağış: Kılıçdaroğlu'nun ne dediği beni ilgilendirmiyor
24 Eylül 2019 - 09:55 borsagundem.com

Prag Büyükelçiliği görevine atanan Egemen Bağış "Sayın Kılıçdaroğlu’nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor. Oraya gidip, görevimi yapacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi olan Egemen Bağış, bu atamanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin' açıklamasına yönelik, "Sayın Kılıçdaroğlu’nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile oraya gidip, görevimi yapacağım" dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Batı Platformu toplantısına katılan Egemen Bağış, Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atanmasını değerlendirerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atama sonrası yaptığı açıklamaya yönelik konuştu. Bağış, "Sayın Kılıçdaroğlu’nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile oraya gidip, görevimi yapacağım" diye konuştu.

Atamadan ötürü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür eden Bağış, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı; bu ülkede yıllarca siyasette, akademik çevrelerde ve özel sektörde hizmet vermiş vatansever olarak her zaman olduğu gibi milletimin hizmetkarı, devletimin oradaki bayraktarı olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Çek Cumhuriyeti ile ilgili hedeflerini anlatan Bağış, "2013’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 5 milyar dolar ikili ticaret hedefi vardı, şu anda 3.6 milyar dolara ulaşıldı. 5 milyar dolarlık hedefi bir an önce yakalamak için Türkiye'de ekonomi alanında faaliyet gösteren kurumlarla iş birliği yaparak rakamı yükseltmeye çalışacağız" diye konuştu.

"TURİZM POTANSYELİMİZİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Türk öğrencilerinin Erasmus programı kapsamında ilk tercih ettikleri ülkenin Çek Cumhuriyeti olduğunu söyleyen Bağış, "Bu bizim için çok çok anlamlı. Onların da en çok seyahat ettiği ülkelerden bir tanesi Türkiye. Yani turizm potansiyelimizi arttırmak için de çok ciddi çalışmalar ortaya koyacağız. Bugüne kadar yapılan bütün çalışmaların üzerine yenilerini ekleyerek elimizden gelen her türlü hizmeti de vermeye çalışacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego 24 Eylül 2019 22:53

    Utanmaz

  • Abubekir 24 Eylül 2019 19:37

    At bir bakara makara diyen makaraci Büyük elçi ikende atarsin artık hâlâ senin o hareketine inanmayan zavallılar var ona yanıyorum

  • TURGUT 24 Eylül 2019 19:00

    Oy vermemek için bir sebep daha... listeleri oldukça kabarık

  • Eskici24 Eylül 2019 14:49

    Ak parti eski kadroyu tekrar getirmek ile oy kayibini önlemeyi dusunūr öncelikle multeci esnaf issizlik sorunlarini cozer ise oyu artar herkes herseyin farkinda artik anliyor Kim ne yapiyor

  • gerçek 24 Eylül 2019 13:51

    sadece bu atama dahi, din kavramının yüreklerinde değil sadece dillerinde olduğunun kanıtı. Onca yetişmiş insan varken bu mu elçi olmalı ...

  • Aheste24 Eylül 2019 13:33

    CHP li değilim ama bu adamı istemiyoruz

  • ret24 Eylül 2019 13:25

    Türklükten sonra islamıda mı..Sizi gidi bakaracı makaracı münafıklar sizi.Ne olduğu belli değil bunların.

  • Maarif24 Eylül 2019 13:21

    Egemen in new jerseyde türk barı işletip, atraksiyon olarak güzellik yarışması sunuculuğu yaptığını bilmeyenlere şaşırtıcı gelmiş olabilir ama bu adam hiçbir zaman dindar olmadı zaten.

  • abdullah24 Eylül 2019 14:24

    söylediğiniz bu bilgiye nerden ulaşabilirim? çokta önemli değil tc nin bundan önceki elçileride zaten dindar insanlar olmadı şöyle diyeyim dindarlıkları sebebiyle elçi yapılmadılar. hep birilerinin adamı olarak elçi yapıldılar. 

  • Pardus24 Eylül 2019 13:19

    Turkiye laik bir ülke, hakara makara diye islamiyeti hafif gören biri bile büyükelçi olabiliyor.sonunda batı seviyesine ulaştık. Huloogg

  • abdullah24 Eylül 2019 12:29

    kandilin destekçilerine kandili destekleyenlere inanacak değiliz. yalancılıkları iftiracılıkları tescilli kimselerin peşinden gidenlerden de olmadık. herkesin günahı kendine. icraat fayda bekliyor başarılar diliyoruz sadece mizahı seven biri olduğunu biliyoruz hata etmiş iftiraya uğramışta olabilirsin ama inanıyoruz ki sen hatalarından dönemeyen bağımlılardan değilsin

  • astor24 Eylül 2019 18:53

    kandil derken lamba kandilindenmi bahsediyorsun yoksa aponun mektubunu trt de okutanlardanmı bahsediyorsun.

  • abdullah24 Eylül 2019 14:20

    insanları yaşatmak fırsat vermek lazım ki hatalarından günahlarından tevbe edebilsinler insanlar kendilerine zülmedildiğini düşündüklerinde adalet ararlar bir dönem chp bu milleti eziyet ve işkencelerden geçirdi dersim de ve güney doğuda kürtlere karşı ülkenin heryerinde muhafazakarlara karşı daha 20 sene olmadı bu ülkeye hizmetten başka derdi olmayanların partisi kapandı kanadoğlu gibi zalimler kanunlara zülmen yorarak bu icraatleri yaptılar onların günahlarını sonrakiler yani bizler çekmekteyiz insanları bizim onlar gibi olmadığımıza inandırabildiğimiz noktada aynı hataları devam ettirme ihtiyacı duymayacaklar dağlara çıkmayacak çocuklarımızı dağlara çıkarmayacaklar.

  • Urla24 Eylül 2019 13:17

    Abdullah öcalan ve kardeşi kandilin temsilcisi değil mi?

  • Emekli24 Eylül 2019 12:06

    Vay bee. Dinle dalga geçen adamı Erdoğan büyükelçi yaptı.

  • abdullah 5324 Eylül 2019 13:37

    bu haberler iftiralar feto kumpaslarıyla çıkmıştı dinle dalga geçtiğini sana liderin mi söyledi delilin ne yoksa 100 yıldır dinle diyanetle dalga geçen chp liler mi dinle dalga geçildi diyor. bu ülkede dinle diyanetle dalga geçenlere 100 yıldır oy veriliyor. chp millet vekili elçi rıza türmende elçilik yaptı. aihmde dine dindarlara karşı aldığı kararlar araştırılsın iftiralara değil gerçeklere bakalım.

  • Altümsek bu 24 Eylül 2019 12:02

    Din ile dalga geçen Kafir egemen bağış

  • Itri24 Eylül 2019 13:19

    Kafir de olsa oyu akpye mi? Heh işte bu şekilde kaparsın koltuğu

  • Türkoğlutürk 24 Eylül 2019 10:25

    Bakara makara, özür bile dinlemedin.

  • Kerim Kantar24 Eylül 2019 10:21

    sen ona bulaşma eğemen bey biz seni  hücrelerine kadar tanıyoru kılıçtaroğlu  nu da atomlarına kadar.

  • Selahattin abi24 Eylül 2019 12:11

    İçinize siniyor galiba