E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEge'de art arda depremler!---

Ege'de art arda depremler!

Ege'de art arda depremler!
20 Temmuz 2021 - 08:41 borsagundem.com

Ege'de peş peşe depremler meydana geldi. AFAD'ın duyurduğuna göre, ilk deprem 07:50'de Muğla açıklarında meydana gelirken, sadece 15 dakika sonra Yunanistan da sallandı.

AFAD'in açıkladığına göre, saat 07:50'de Muğla'ya bağlı Datça açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege Denizi'nde meydana gelen depremin derinliği, 10 kilometre olarak açıklandı.

Çok geçmeden Yunanistan'da Korint Körfezi'nin kuzeydoğusunda yer alan Boeotia'da, Türkiye saatiyle 08:05'de bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklanırken, yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldiği aktardıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Boşuna zannetme! 20 Temmuz 2021 09:20

    Yine birileri kahpelik ve fitne peşinde;  Başta  Ege adalarını silahlandıran Yunan  tohumları sonra da  içerideki  embesil pislikler ayağınızı denk alın şeref ve haysiyet yoksunları Türkiye ve Müslümanlar olmasa siz dahi olmazsınız!  Ezan ve  Bayrak ile oynamaya kalkmayın şeref yoksunları;  yoksa Allah  tamamınızı  yerin  dibine batırır.  Fitneye çanak tutanlar da bundan istisna olmaz  

  • Saıt21 Temmuz 2021 12:46

    Birinci dünya savaşında türküleri Osmanlı devletini arkadan kimler hançerlemişti. Türkü kimler satmıştı. Onların keyfi yerinde şimdilerde. Yahudi abd Avrupa yalakalığına devam ediyorlar. Kendileri hiçbirşey yapmıyor üretmiyorlar