E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEfsane geri döndü!---

Efsane geri döndü!

Efsane geri döndü!
05 Kasım 2021 - 14:17 borsagundem.com

La Liga devi Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez oldu. Katar ekibi Al Sadd, Xavi konusunda Barcelona ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Barcelona'da Ronald Koeman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kulübün efsanesi Xavi Hernandez geçiyor. Katar ekibi Al Sadd, Xavi için Barcelona ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Barcelona kulübü yetkilileri, resmi görüşmeler için Katar'ın başkenti Doha'ya gitmişti. Görüşmeler mutlu sonla bitti.

Barcelona, Xavi için Al Sadd'a serbest kalma bedeli ödeyecek.

Al Sadd kulübü CEO'su Turki Al-Ali, yaptığı açıklamada; "Teknik direktörümüz Xavi'nin transferi konusunda Barcelona ile anlaşmaya vardık. XAvi geçtiğimiz günlerde Barcelona'ya gitmek istediğini bize bildirdi. Kulübün içinden geçtiği zorlu dönemde görev almak istedi ve biz de bunun önünde durmama kararı aldık. Kendisine bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz. Xavi ve ailesi, Doha'da her zaman iyi anılacaktır. Kendisiyle yakın ilişkilerimiz devam edecek." diye konuştu.

Barcelona'nın da Xavi için resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile berabere kaldı

 

Fenerbahçe, Avrupa'ya geri döndü: 3-0

 

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde nasıl 3. olur? Bir ihtimal daha var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)