E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEfsane başkan Aziz Yıldırım---

Efsane başkan Aziz Yıldırım

Efsane başkan Aziz Yıldırım
22 Nisan 2015 - 06:51 borsagundem.com

Fenerbahçelilerin "Büyük Başkan" olarak tanımladıkları Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi kupa zengini yaptı

Fenerbahçe Ülker’in Euroleague’de Final Four’a yükselerek elde ettiği başarının ardından Aziz Yıldırım döneminde yapılan yatırım ve çalışmaların meyveleri ortaya çıktı.








 



 






 

 
15 Şubat 1998’de başkan olduktan sonra stat ve amatör branşlara özel olarak değindiğini her fırsatta dile getiren Başkan Yıldırım, 17 yıllık süreçte bu alanda ciddi başarıların kazanılmasına zemin hazırladı.

Tesisleşme ve sportif sonuç bakımından her geçen sezon gelişen amatör şubeler, elde edilen bu noktayla zirve yaptı. Dereağzı Tesisleri’nin modernleşmesi ve Ülker Sports Arena’nın inşa edilmesiyle kulübe önemli değerler katan Yıldırım döneminde futbol harici basketbol, voleybol, boks, masa tenisi, kürek, yüzme, yelken ve atletizimde toplam 427 kupa kazandı.

Bunun dışında Avrupa’da, Olimpiyatlar’da ve Dünya Şampiyonaları’nda şampiyon sporcular yetiştiren sarı-lacivertliler Türkiye’nin hatta Avrupa’nın bu süreçteki en aktif ve başarılı takımı oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenerbahce124 Eylül 2018 12:02

    :) :)

  • antika22 Nisan 2015 13:44

    bir sitenin bu kadar fanatik fbli olduğunu gördüm borsa mı fb gündem mi aşağıdaki ark. katılıyorum

  • fenasi22 Nisan 2015 08:59

    hasssss.. be editör.. bir de şikecibaşının işbaşı yaptığı günden bu yana Türkoğlu Türk aslanların 16 branşta kazandığı şampiyonlukları yaz da adam diyelim size.. hem de hakemlere, federasyonlara, şikelere, teşviklere, dönmelerin akıttığı trilyonlara, yalaka poltikacılara, medyaya rağmen s.ke söke alına kupalardı onlar!