E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEfkan Ala yemin etti---

Efkan Ala yemin etti

Efkan Ala yemin etti
02 Ocak 2014 - 15:59 borsagundem.com

17 Aralık operasyonundan sonra Muammer Güler'in istifasıyla boşalan koltuğa oturan Efkan Ala, Meclis'te yemin etti

İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hatay'da durdurulan TIR'a ilişkin, "Orada Türkmenler var. Onlara götürülen yardım. Herkes işini bilecek" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nun toplanmasının ardından gündemdışı konuşmalar yapıldı. Gündemdışı konuşmalardan sonra Cumhurbaşkanlığı'nın Bakanlar Kurulu atamalarına ilişkin tezkeresi okundu.
Tezkerenin okunmasının ardından Efkan Ala and içti. Ala, and içmek üzere Genel Kurul salonuna girdikten sonra AK Parti'li milletvekilleri tarafından tebrik edildi.



EŞİ DE İZLEDİ


Ala'nın and içmesini eşi Gülseren Ala, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Erzurum'dan gelen çok sayıda izleyici takip etti.

Ala, Anayasa ve TBMM İçtüzüğü uyarınca, Bakan sıfatını taşıdığı sürece milletvekillerinin tabi olduğu kayıt ve şartlara uyacak, yasama dokunulmazlığına sahip olacak. Ala, TBMM üyeleri gibi ödenek ve yolluk alacak, TBMM Genel Kurulu çalışmalarına katılacak ve konuşma yapacak, ancak oy kullanamayacak.

HERKES İŞİNİ BİLECEK

Ala, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etmesinin ardından kuliste gazetecilerin Hatay'da durdurulan TIR'a ilişkin sorusunu yanıtladı.

Bir gazetecinin, bu konuyla ilgili çelişkili açıklamalar geldiğini belirtmesi üzerine Ala, "Çelişkili açıklama? Yapılacak bir şey yok. Orada Türkmenler var. Onlara götürülen yardım. Herkes işini bilecek" dedi.

Ala, gazetecilere "Siz içini biliyor musunuz?" diye sordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı02 Ocak 2014 21:30

    neyin üstüne yemin etmiş? paranın mı?

  • bakalım02 Ocak 2014 16:30

    umarım herkesin bakanı olursunuz gerçek devlet adamı gibi hareket edersiniz başarılar

  • ÜÜÜ02 Ocak 2014 16:11

    İŞİN KOLAYINI BULMUŞ SN BAKAN SORUYA SAÇMA SAPAN BİR SORU İLE CEVAP VERME :) "Siz içini biliyor musunuz?" BIRAKSAYDIN DA GÖRSEYDİK İÇİNİ NEYİ SAKLAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ANLAYAMADIK AÇIKÇASI ???