E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEdirne'de toplu ulaşıma zam yapıldı---

Edirne'de toplu ulaşıma zam yapıldı

Edirne'de toplu ulaşıma zam yapıldı
06 Ağustos 2021 - 17:39 borsagundem.com

Edirne'de, toplu ulaşım ücretleriyle ilgili son dakika kararı alındı. Edirne Belediye Meclisi'nin ağustos ayı olağan toplantısında toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.

Edirne Belediye Meclisi'nin ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Recep Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda 9 madde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda oy birliğiyle alınan kararla toplu ulaşımda 2 lira15 kuruş olan öğrenci indi-bindi fiyatı 2 lira 50 kuruşa, sivil indi-bindi fiyatı ise 3 liradan 3 lira 50 kuruşa yükseldi. Plan Bütçe Komisyonunun maliyet hesaplamalarını yaparak meclise önerisini sunduğunu belirten Gürkan, toplu ulaşımla ilgili en son fiyat düzenlemesinin 2 yıl önce yapıldığını söyledi

Edirne’de kuraklık ayçiçeğini vurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SADİ ÇIKRIKCI06 Ağustos 2021 18:08

    bence çok az zam yapıldı en az % 100 zam yapılmalı idi üç senedir zam yapılmadı ama girdi maliyetleri ise % 300 arttı.resmen batmak üzere idi .başkanımıza teşekkürler ederim.