E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEbru Gündeş hastaneye kaldırıldı!---

Ebru Gündeş hastaneye kaldırıldı!

Ebru Gündeş hastaneye kaldırıldı!
19 Aralık 2013 - 09:37 borsagundem.com

Eşi büyük rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan Ebru Gündeş fenalık geçirdi

İş bağlantıları için devletin çeşitli kademelerinde 142 milyon Tl rüşvet dağıttığı iddia edilen İşadamı Reza Zarrab, önceki gün yapılan baskında evinden alınarak emniyete götürüldü. Milliyet'te yer alan habere göre Reza Zarrab'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmesinin ardından işadamının eşi Ebru Gündeş'te fenalık geçirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Gündeş, akşama kadar tedbir amacıyla müşade altında tutuldu.
Akşam saatlerinde hastaneden yakınlarıyla ayrılan Gündeş, soluğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde aldı. Eşini görmek istediğini ifade eden Gündeş'e yetkililer sadece iki dakika görüşmesine izin verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haydar19 Aralık 2013 15:21

    gerçek sanatçılar aç gezerken bunlar hayeller ötesinde hayat yaşıyorlar avanta paralarla yazıklar olsun iste böyle değerlerimizle bu hale geldik kimse niye boyle diye gocunmasın

  • WW19 Aralık 2013 12:50

    NE ZAMAN HASTALANIP HASTANEYE KALDIRILDI.DÜN İNSTAGRAM DA KENDİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYORDU. BENCE DÜMEN HEPSİ. SENARYO YANİ. İŞİN İÇİNDEN AKLANMAK İÇİN. YOKSA İNSAN HİÇMİ ANLAMAZ KUŞKU DUYMAZ EŞİNİN YAPTIĞI İŞTEN.

  • krn-i19 Aralık 2013 11:22

    Sıkışınca hastahaneye koş,Haberalda hastahaneden çıkarsa ölürdü şimdi maşallah turp gibi

  • suat tosun19 Aralık 2013 11:09

    sayin ebru gundes halkdan gelme ve halk icinde cok sevilen sanatciydiniz.kendinizinde yeteri kadar servetiniz vardi.para icin boyle evlendiniz.yaziklar olsun hicmi Allahtan korkmazsiniz.unutmayin ilahi adaletden bakalim nasil kacicaksiniz.

  • 57'li19 Aralık 2013 10:07

    Geçmiş olsun.Tabiki o paralardan kuruşta olsa boğazından geçmiştir.Bu işin öbür tarafıda var.Şimdi ayakkabı kutularına koydunuz,yarın kefenin cebide almaz onları nasıl götüreceksiniz bakalım.

  • doğru söyle19 Aralık 2013 10:03

    ebru gündeş bu adamdan aldığın tüm hediyelerde bu ÜLKENİN VATANDAŞININ hakkı var zıkkım olsun ağzınızdan yüzünüzden gelir İnşallah

  • Ülkemizden Gidin19 Aralık 2013 09:56

    Kaç paralık çocuk bu ya. Bunları bu ülkede barındıranlara yazıklar olsun. Terkedin bu ülkeyi halk hepinizden nefret ediyor nefret...

  • :)19 Aralık 2013 09:56

    Yaaa böyle olur işte

  • Mal varlıklarına Devlet el koymalı19 Aralık 2013 09:47

    Yolsuzluk ve para aklamada maşa olarak kullandıkları bu Zarrab dedikleri zat neyin nesi,kimin fesi. Gırtlağa kadar pisliğe batmışlar Bakanların çocuklarıyla beraber. Halkımız hepinizden tiksiniyor. Ebru Gündeş denen şarkıcı bu adamın aldığı pahalı hediyelerle düne kadar hava atıyordu. Hepsi haram kızım haram.Tüyü bitmemiş yetimin haklarını yediniz.