E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDyo Boya ihale kazandı ---

Dyo Boya ihale kazandı

Dyo Boya ihale kazandı
07 Ocak 2016 - 16:24 borsagundem.com

Karayolları'nın boya ve tiner alım ihalesini Dyo Boya kazandı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği KDV hariç 28 milyon TL tutarındaki yol çizgi boyası ve tiner alımı ihalesini Dyo Boya kazandı.
 
Dyo Boya'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Karayolları Genel Müdürlüğü/Program ve İzleme Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 3 şirketin katılımı ile gerçekleşen, II. ve III. Kısım yol çizgi boyası ve tiner alımı ihalesi, Şirketimiz tarafından KDV hariç 28.033.400 TL toplam ihale bedeliyle kazanılmıştır. İhale komisyonuna ait gerekçeli kararın onaylanmasının akabinde yasal süreler içinde sözleşmenin imzalanması gerçekleşecektir.
 
Söz konusu ihale için ilave maddi duran varlık yatırım ihtiyacı bulunmamaktadır. İhaleye ilişkin tüm satış 2016 yılı ilk 6 aylık dönemi içerisinde gerçekleştirilecektir.
 
Bu açıklamada bahsi geçen ihaleye ilişkin katılım kararı hakkında, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından daha önce 16 Aralık 2015 tarihli karar ile SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 6. maddesi kapsamında içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesi kararı verilmiştir. Söz konusu erteleme kararı, rekabet şartları vb. hususlarda Şirketimizin meşru çıkarlarının zarar görmesine neden olabileceği dikkate alınarak, Şirketimizin ve dolayısıyla ortaklarımızın meşru çıkarlarının zarar görmemesi için SPK Tebliğleri çerçevesinde alınmış olup, erteleme sebepleri ortadan kalkar kalkmaz işbu açıklama yapılmaktadır. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 37,26
En Yüksek: 39,00
En Düşük: 36,48
Değişim 1,25 %
FK: 0,00
PD / DD: 3,24
İşlem Hacmi 56.872.544
Toplam Adet: 1.509.291
Ağırlıklı Ort.: 37,84
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)