E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDüzce'deki öğrenci yurduna soruşturma---

Düzce'deki öğrenci yurduna soruşturma

Düzce'deki öğrenci yurduna soruşturma
07 Mart 2014 - 00:52 borsagundem.com

AK Parti ve Başbakan aleyhine video izlemeye karşı çıkan öğrencilerin yurttan atıldığı iddiası için Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, kentteki özel bir yurtta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti aleyhinde video izletilmesine karşı çıkan öğrencilerin yurttan atıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili kurumlarına dilekçeyle başvuru yapıldığını söyledi. Bahsi geçen yurtta kalan 12 öğrencinin yurttan ayrılıp Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Avni Akyol Yüksek Öğrenim Yurdu'na yerleştirildiğini anlatan Yurtman, "Konuyu araştırmak üzere de iki tane müfettişimiz Valilik oluruyla hemen görevlendirilmiştir. Konu şu anda soruşturuluyor, inceleniyor. 12 öğrenci, yerleştirilen yurtta kalıcı olarak kalmaya devam edecekler. Konuyla ilgili bize toplu dilekçe geldi. Bu dilekçeye istinaden sayın valimizin de oluruyla soruşturmayı başlattık. Soruşturmanın sonucunu bekliyoruz. Bu öğrencilerimiz mağdur edilmedi, dışarıda bırakılmadı. Öğrencilerimiz güvende, derslerine devam ediyorlar" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • söz ün bittiği yer07 Mart 2014 13:48

    Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz" demiş hz. muhammed (s.a.v).