E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDüşüşe direnen BIST 30 hisseleri---

Düşüşe direnen BIST 30 hisseleri

Düşüşe direnen BIST 30 hisseleri
14 Ocak 2023 - 20:13 borsagundem.com

İşte yılbaşından bu yana en çok değerlenen ve düşen BIST 30 hisseleri

BORSAGUNDEM.COM

Borsa endeksi yılbaşından bu yana yüzde 6,52 oranında değer kaybetti. Borsa 30’da 27 hisse geriledi. Üç hisse senedi düşüşe direndi. Sasa, Kardemir D ve Gübre Fabrikaları düşüşe direnen hisseler oldu.

Sasa’da yüzde 8,64 oranında getiri

Sasa yılbaşından bu yana yüzde 8,64 oranında değer kazandı. Fiyatı 119,5 TL oldu. Kardemir D Hissesi yılbaşından bu yana yüzde 3,78 değer kazandı. Fiyatı 18,67 TL oldu. Gübre Fabrikaları yüzde 0,68 oranında yükseldi. Fiyatı 266,10 TL oldu.

Yılbaşından bu yana en fazla değer kazanan BIST 30 hisseleri

Yılbaşından bu yana en fazla değer kaybeden BIST 30 hisseleri

Pazartesi 15 hisse üzerindeki tedbir kalkacak

 

5 temettü şirketiyle ilgili haftanın önemli açıklama ve gelişmeleri

 

Yılın ilk iki haftasında hangi hisseler kazandırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )16 Ocak 2023 10:47

    Bugün bir x bankada hesap açın. Burası orta ve uzun vadeli hesap olacak. al-sat vb yok.  1- ilgili hesapdan kaliteli (yazamıyorum) 10 kağıt seçeceksin. gelecekde söz sahibi olacak... sonra parana göre 100 usd 1000 usd 250 tl 1500 tl gibi bir güzel alıp... unutacaksın... bu bir borsakumpara olacak... aradan 5 yıl, 10 yıl geçince hesabına göreceksin. ev mi alırsın, otomobil mi ? orasını bilemem :D  Benden gençlere tavsiyem bu olur. Bunu uygulayın, uygulatın.  kar yaptı satayım demeyin... Bugune göre değerlendirmeyin hiç bişeyi. Hissede yazarım ama aracı kurumlara sorun onlar desin... her sektorden bir kaç baba , yeni arzlardan da güzel kağıtlar var mesela.. bir maaşınızı gömün böyle dolar bazlı ne getirmiş sonra bakın. aynı hesap olmaz, çunku arada panıkle satıp programınızı bozarsınız. "borsakumpara" yapıcaz :D uydurudu k bir terim, hadi bakalım :D

  • Birbilen 15 Ocak 2023 16:30

    Kendince Millet ittifakini aşağı çekeceğim derken, zır cahilliği ni ortaya çıkartmış. Yandaş!!!!

  • ALİ RIZA GÜZELKALE15 Ocak 2023 12:15

    SEÇİM SONUÇLARINI GÖRMEDEN HİSSE SENEDİ ALMAK AKILDIŞI BULMAKTAYIM.BEN EĞER MİLLET İTTİFAKI İKTİDARA GELİR İSE BORSADA YATIRIMCININ KALACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM.ÇÜNKÜ ONLARIN YAPACAĞI KOMİNİST UYGULAMALAR OLMASI OLASI GÖRMEKTEYİM.

  • kaportacı salim usta sanayiden16 Ocak 2023 07:35

    abijim borsa akapa parti rejiminde nasıl güveneceğiz.borsa bu para yani .dolara altına gömdük parayı seçimi bekliyoz millet ittifakı iktidarında bors en az 20 bin deniyo .o zamana kadar bekliyoz ki borsa şu an zaten hedef 4700 onun altı zaten trajedi yok .3600 e kadar yolu var.akapa parti rejimi .tek doğru iyi işleyen borsaydı onuda darmadaan etti .akapa parti rejimi sağlam bi şe bırakmıcak belli .

  • Şahin Babat15 Ocak 2023 15:49

    Borsa al sat değildir borsada uzun vadeli yatırım yapan bir kimse para kazanır sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı bir periyottur borsa şimdi bizim paralarımızla 300 bin ile 500 bin lira para ile güzel beş on tane şirkete ortak olabiliyoruz onların kazançlarından pay alabiliyorsunuz onlar zarar ederse tabii ki bizde zar edeceğiz onlar kazanırsa bizde kazanacağız borsa budur kimse zarar etmek istemez şirket sahibi de zarar etmek istemez bizde istemeyiz uzun yatırımcılar bu güne kadar zarar etmemiştir çok nadir eden vardır tek hisse almayın on hisse onbeş hisse alın ve zamanla kırmızı olan hisselerinizden tekrar alın göreceksiniz sonucu YTD değildir

  • Galip Öztürk 15 Ocak 2023 14:54

    Kafanda sorun var, bir baktır kendine. Borsa istikrar ister o yönden eleştirebilirsin ancak komünizmle ve onun politikalarıyla ne alakası var cahil.