E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDüşen Suriye uçağının pilotu bu halde bulundu---

Düşen Suriye uçağının pilotu bu halde bulundu

Düşen Suriye uçağının pilotu bu halde bulundu
05 Mart 2017 - 11:48 borsagundem.com

50- 55 yaşlarında albay rütbesindeki Suriyeli pilot, jandarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Suriye rejimine ait Rus yapımı MİG 21 tipi bir savaş uçağı dün akşam saatlerinde Hatay’ın merkezinin 8 kilometre batısında Yaylacık bölgesine düştü. Uçağın enkazına Amanos eteklerinde ulaşılırken kokpit bölümünün boş olduğu görüldü. Altınözü ilçesinde ise düşen uçağın pilotuna ait olduğu değerlendirilen bir paraşüt bulundu. Ekipler 9 saatlik çalışmanın ardından pilotu enkazın yaklaşık 40 km uzağında bitkin halde buldu. 50-55 yaşlarında ve albay rütbesinde olan pilotun Hatay Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’ndeki tedavisi sürüyor.

Pilotun tedavisinin sürdüğü serviste geniş güvenlik önlemi alınırken, polis ve jandarma, hastane çevresinde kuş uçurtmuyor. Jandarma ekipleri, düşen uçağın enkazının bulunduğu Yaylacık Köyü çevresinde güvenlik koridoru oluşturdu. Bölgeye giriş çıkışlar kontrollü olarak yapılıyor. Bu arada uçağın enkazının Rus askeri yetkililer tarafından inceleneceği öne sürülüyor. HÜRRİYET

Düşen savaş uçağının pilotu bulundu

 Hatay'da savaş uçağı düştü! Başbakan'dan ilk açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)