E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek, Galatasaray'a icra takibi başlattı---

Dursun Özbek, Galatasaray'a icra takibi başlattı

Dursun Özbek, Galatasaray'a icra takibi başlattı
21 Haziran 2019 - 13:14 borsagundem.com

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, alacağı sebebiyle Galatasaray'a icra takibi başlattı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yönetim şok bir haberle sarsıldı. Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüpten alacağı 13 Milyon 604 bin Euro sebebiyle bu sabah icra takibi başlattı. İcranın Dursun Özbek'in avukatları aracılığı ile kulübe bildirildiği ifade ediliyor.

Özbek, 2015'in Mayıs ayında sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık görevine gelmiş, Ocak 2018'de de yapılan seçimde Mustafa Cengiz'e karşı görevini kaybetmişti.

YÖNETİMDEN İLK AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Galatasaray yönetiminden ilk açıklamayı başkan yardımcısı Yusuf Günay sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Günay attığı tweette, "Galatasaray'da bugüne kadar kimsenin alacağı kalmamıştır, kimse heyecan yapmasın bundan sonra da kalmaz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah21 Haziran 2019 22:16

    Twitter dan yazacağına ödeseydiniz eski başkanın alacağını testi kırılınca twitterdan yazmanız yanlış bende bunu yazıyorum.

  • Ahmet tecer21 Haziran 2019 14:29

    Galatasaraylıyım ama , adam haklı

  • GSRAY'ZDE21 Haziran 2019 14:26

    Yatırımcıyı bedellilerle soyup, sağa sola saçıp savurup, sonra da verdiğiniz para için hacize başvurursunuz. ÜÇ KEZ 0 LADIĞINIZ BİZİM BEDELLİ PARALARI İÇİN BİZDE İCRA TAKİBİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ. BİZ BEDELLİYE KATILIRKEN, BU PARALARI YÖNETİCİLER BATIRSIN SAÇSIN SAVURSUN DİYE VERMEDİK.