E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek başkanlığa aday olacak mı?---

Dursun Özbek başkanlığa aday olacak mı?

Dursun Özbek başkanlığa aday olacak mı?
04 Nisan 2022 - 14:25 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü'nde 2015-2018 yılları arasında başkanlık görevinde bulunan Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı sorusunu yanıtladı.

Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesinin ardından, sarı-kırmızılı kulüp, 30 nisanda olağanüstü genel kurul yapacak. Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Dursun Özbek, "Yönetim kurulumuzun açıklamış olduğu seçim kararından itibaren fikrimi soran, tavsiyede bulunan ve aday olmam konusunda samimiyetle ısrar eden tüm dostlarıma söylediğimi bir kez de kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 30 nisanda yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım. Armaya ve renklerimize olan hizmet aşkım ise son nefesime kadar devam edecek. Olağanüstü genel kurulun kulübümüze hayırlı olmasını diler, aday arkadaşlarıma başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Ünlü teknik adam kansere yakalandığını açıkladı

 

Fenerbahçe'den '4 Nisan' paylaşımı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa bozbıyık04 Nisan 2022 17:34

    Allah korusun tanıdığım en kötü başkandı

  • Economics04 Nisan 2022 15:39

    gs fb bjk ts gibi kulüpler kapatılmalıdır futbolun kara delikleri ve ekonominin kımıl zararlıları topluma tek bir faydası olmayan fakir avutan organizasyonlar. Ya alt yapıdan oradan buradan futbolcu bulup  yetiştirip yurt dışına satarlar ve net döviz girdisi sağlarlar yada iflaslarına izin verilir kaybolup giderler bunlara tek bir kuruş teşvik katkı verilmemeli. Sürekli borç yapıp parayı yutan kimin cebine gittiği denetlenmeyen soygun organizasyonlarının sayısı artttıkça göz yumuldukça ülke er yada geç borçlarını ödeyemez ve  yabancının kontrolüne geçer.