E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek başkan adayı olmayacak---

Dursun Özbek başkan adayı olmayacak

Dursun Özbek başkan adayı olmayacak
26 Mart 2019 - 16:13 borsagundem.com

Galatasaray’da 1 ay içinde erken seçim kararı alınması gerekirken aday olacağı iddia edilen Dursun Özbek konuyla ilgili kararını verdi.

Galatasaray eski başkanlarından Dursun Aydın Özbek'in yapılması gündeme gelen erken seçimde sarı kırmızılı kulübün başkanlığına aday olup, olmayacağı büyük merak konusuydu.

Galatasaray yönetimi, idari ibrasızlık kararının çıktığı genel kurulu mahkemeye taşıyıp hukuki yollara başvururken, sarı kırmızılı kulübün tüzük maddesine göre ise 1 ay içinde erken seçim kararı alınması gerekli. Sarı kırmızılı idareciler idari ibrasızlık kararının iptalini isterken Galatasaray camiasından da başkan adayları için çalışmalar başladı.

SEÇİME GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Herkesin merak ettiği konu ise eski başkan Dursun Özbek'in bir kez daha bu göreve talip olup olmayacağı. Camiadan yeniden aday olması yönünde çağrılar alan Dursun Özbek'in olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.

Dursun Özbek'in, Galatasaray Kulübünde ibrasızlık sonucunda seçim yapılması halinde başkanlık görevine aday olmayacağı belirtildi. Dursun Özbek'in bu dönemde göreve talip olmayı düşünmediğini ve bunu açıkça aday olmasını isteyen üyelere belirttiği ifade edildi. (FutbolArena)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tex26 Mart 2019 16:42

    Bütün kulüplere kayyum 10 yıl transfer yasağı böylece eşit şartlarda rekabet de sağlanır borçlar da biter