E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDurmuş Yılmaz MHP'den aday adayı oldu---

Durmuş Yılmaz MHP'den aday adayı oldu

Durmuş Yılmaz MHP'den aday adayı oldu
19 Mart 2015 - 08:01 borsagundem.com

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz MHP'den milletvekili aday aday oldu

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'nde ekonomi danışmanlığını da yapan, merkez bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, bugün MHP'ye resmen adaylık başvurusunda bulundu. 

Yılmaz, son olarak ekonomi konusundaki açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığı polemik ile kamuoyu gündemine gelmişti. Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz MHP 'den milletvekili aday aday oldu.11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'nde ekonomi danışmanlığını da yapan, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, bugün MHP'ye resmen adaylık başvurusunda bulundu.

Yılmaz, son olarak ekonomi konusundaki açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığı polemik ile kamuoyu gündemine gelmişti.

UŞAK'TA ANKET YAPTIRDI, ANKARA'DAN ADAY OLMAK İSTİYOR 

Hurriyet.com.tr’nin sorularını yanıtlayan Durmuş Yılmaz resmi olarak MHP'ye aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı. Siyasete girmeye ne zaman karar verdiniz sorusuna Yılmaz, “Memleketim Uşak’ta anket yaptırdım. Siyasete girmeli miyim? Hangi partiden girmeliyim diye sorduk. Ve MHP yanıtını aldık. Allah utandırmasın” yanıtını verdi. Uşak’ta anketi 3360 kişiye sorarak yaptırdığını belirten Yılmaz tercihinin Ankara olduğunu ancak adaylık ve yer konusunda takdirin MHP Genel Merkezi’nde olduğunu belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MHP ye başarılar19 Mart 2015 16:39

    Kendisine başarılar diliyoruz. Dürüst, çalışkan, saygın ve vatansever biri. MHP nin ekonomi bakanı hazır. Birde Haşim KIlıç'ı alırlarsa adalet bakanlığını da çözerler. Hadi MHP atağa kalk. Bekliyoruz.

  • erol19 Mart 2015 15:08

    Siyasete değer katabilecek bir insan. Başarılar diliyorum

  • Mete19 Mart 2015 10:40

    Sn.Yılmaz ,dürüstlüğü,vatan severliği ile bilinen,sayğıdeğer bir kişidir.Türk milliyetciliğinin,Atatürkcülüğün kalesi olan MHP den aday olması tüm Türk ulusu adına son derece olumlu bir harekettir.Tebrik ediyor,sayğılar sunuyoruz.

  • krn-i19 Mart 2015 09:18

    Merkez Bankası Başkanı olmak için nazlanıyordu o da değişti