E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDurdurulan tırdan 69 düzensiz göçmen çıktı---

Durdurulan tırdan 69 düzensiz göçmen çıktı

Durdurulan tırdan 69 düzensiz göçmen çıktı
15 Eylül 2021 - 20:18 borsagundem.com

Tokat'ın Niksar ilçesinde polis ekiplerince durdurulan tırdan 69 düzensiz göçmen çıktı. Yapılan inceleme sonucu tırın Van'dan İstanbul'a düzensiz göçmen taşıdığı belirlendi, sürücü gözaltına alındı

İran sınırını geçtikten sonra Van'dan İstanbul'a gitmek için yola çıkan T.K. idaresindeki tır, D-100 kara yolunda polis ekiplerince durduruldu.

Tırın dorsesinde yapılan aramada, saman balyalarının arkasına gizlendikleri tespit edilen 3'ü kadın 69 Afganistan ve Pakistan uyruklu göçmenin bulunduğu belirlendi.

Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen düzensiz göçmenler sağlık kontrolünden geçirildi. Tır sürücüsü gözaltına alındı.

Düzensiz göçmenlerin işlemlerinin ardından İl Göç İdaresine teslim edileceği öğrenildi.

Adana’da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

 

Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sedat15 Eylül 2021 22:43

    Bu işi organize eden kaçakçıların hiçmi suçu yok organize suç örgütünden dava açın bakalım bir daha yapıyorlarmı.

  • manyak herif15 Eylül 2021 20:57

                     1.Alındığı söylenen sınır güvenliğini geçip bu yiğit insanlar  nasıl oluyor da Van'a gelmişler.bu sorgulanmalı.                                                                                2.Hadi diyelim bir şekilde imkansızı başarıp Van'a geldiler ,nasıl oluyor da VAN 'dan niksara gelinceye kadar devletin karayolunda hiç mi polis ve jandarma uygulama yapmamış.o tarihteki tüm polis ve jandarma devriyeleri görevlerini layık-ı vechiyle yapmadıklarından sorgulanmalı.                                 3.Tabiiki tüm bunları sorgulayacak yiğit bir savcı da görevini yapmalı.