E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDurağa dalan şoföre 210 yıl hapis cezası istendi---

Durağa dalan şoföre 210 yıl hapis cezası istendi

Durağa dalan şoföre 210 yıl hapis cezası istendi
04 Şubat 2020 - 15:02 borsagundem.com

Beşiktaş’ta durağa dalarak yaptığı kazada özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş hakkında savcılık, "1 kişiyi kasten öldürme, 14 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 1 kez müebbet ve 210 yıla kadar hapis cezası talep etti

Beşiktaş’ta durağa dalarak yaptığı kazada özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş hakkında savcılık, "1 kişiyi kasten öldürme, 14 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 1 kez müebbet ve 210 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Karakuş, olayın ardından verdiği ifadede bazı kişiler tarafından tehdit ve takip edildiğini, otobüsü durağa doğru sürdüğünü, olaydan bir gece önce uyuşturucu kullandığını söylemişti.

Beşiktaş Caddesi'nde meydana gelen olayda, Şirintepe-Kabataş hattında ring seferi yapan 27E numaralı özel halk otobüsünün şoförü Necdet Karakuş duraktakilere çarpmış, araçtan indikten sonra da bir kişiyi kolundan bıçaklamıştı. Hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan Yalçın Tahir Billur, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Beşiktaş İskelesinden denize atlayan Karakuş polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ferrer.07 Şubat 2020 07:56

    Şoförlük esnaflik degil azikisi suclusu denetimlisi bi ise yaramayan tipler bu iste çalışıyor bekçiler bike ilkokul sunav sorulariyla imtigab ediliyor bunlaeada bi el atsana.

  • sedat04 Şubat 2020 17:27

    Kamu hizmeti yapan halk otobüsleri ve şoförleri sıkı bir şekilde denetlenmelidir.Halkın hayatını riske atanlara en ağır cezalar verilmelidir.

  • yakhan04 Şubat 2020 16:05

    ne güzel ya uyusturucu kullanmıs mış seni uyanık...tebrikler savcım  umarım hakim lerde adaleti sağlar böyle denyolar ancak bu gibi cezalarla  belki uslanır. ADALET İSTİYORUZ  HİÇ KİMSE evine gitmek için  beklerken bir caninin sözüm ona KAZA olarak  yapmış olduğu cinayete kurban gitmemeli