E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyanın en ünlü albüm kapağına şok dava!---

Dünyanın en ünlü albüm kapağına şok dava!

Dünyanın en ünlü albüm kapağına şok dava!
25 Ağustos 2021 - 14:55 borsagundem.com

Nirvana'nın Nevermind albümünün kapağında bebekken fotoğraflanan Spencer Elden, gruba cinsel istismar iddiasıyla dava açıyor.

Dünyaca ünlü grunge grubu Nirvana'nın ünlü çıplak bebeği, ikonik 1991 Nevermind albüm kapağında göründükten sonra grubu çocuk istismarı gerekçesiyle mahkemeye verdi.

2 BUÇUK MİLYON DOLAR TAZMİNAT

Şu anda 30 yaşında olan Spencer Eldon, Nirvana ve Kurt Cobain'in, çıplak bir bebek olarak imajını reşit olmamasına rağmen sömürdüğünü iddia ederek 2.5 milyon dolar tazminat talep ettiğini söyledi.
Los Angeles federal mahkemesinde açılan davada Elden, ebeveynlerinin fotoğraflar için yazılı olarak rıza vermediklerini ve kendilerine ödeme yapılmadığını söyledi.

200 DOLAR ÖDEDİLER

2008 yılında, fotoğrafçı Kirk Weddle'ın Elden'in babası Rich'e 15 saniyelik çalışma için 200 dolar ödediği haberleri gündeme gelmişti.

Los Angeles doğumlu Elden, 'kimliği ve yasal adının, küçükken yaşadığı ticari cinsel sömürüyle anıldığını, bebekliğinden günümüze kadar dünya çapında dağıtıldığını ve satıldığını söyledi.

4 AYLIKKEN ÇEKİLDİ

Görüntü 1990 yılında Pasadena su merkezinde Spencer Eldon dört aylıkken çekildi.
Nirvana'nın 1995 yılında henüz 27 yaşındayken hayatını kaybeden Kurt Cobain'in seçtiği ünlü albüm kapağı, su altında yüzen çıplak bir bebeği ipte bir dolarlık banknotlara doğru gösteriyor.

FDA'da rüşvet depremi! Alzheimer ilacı ruhsatı için şok iddia

 

Nobel ödüllü ekonomistten kıyamet senaryosu

 

Herkes gidince geride kalanlara ne olacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)