E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünyanın en ilginç 7 uçuşu---

Dünyanın en ilginç 7 uçuşu

Dünyanın en ilginç 7 uçuşu
19 Eylül 2022 - 08:33 borsagundem.com

ABD ve Avrupa'da havayolu şirketleri ve havalimanları, pandemi dönemi iptal edilen uçuşlar, personel eksiltilmesi gibi sorunların nedeniyle zor bir yaz geçirdi. Habertürk yazarı Güntay Şimşek, kriz döneminde yaşanan ilginç uçuş hikayelerini kaleme aldı


Havalimanları ve havayolları bu yaz en zor günlerini yaşadılar. COVİD-19’da başlayan kriz, yaz sezonunda kendini iyice hissettirdi. Özellikle Avrupa ve Kuzey Amerika’da yaşanan kaos hem yolcuları hem havayollarını hem de havalimanlarını etkiledi. Yolcuların uçuştan 6 saat önce havalimanlarına gelmesi istendi. Bazen ortaya çıkan çeşitli sorunlardan dolayı uzun saatler havalimanında beklemeler oldu. Hatta uçuş iptalleri yaşandı. Rötar sayıları ise rekor seviyelere ulaştı. Krizler şirket üst yönetimlerinde değişimlere sebep oldu. İstifalar oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta Amsterdam Schiphol Havalimanı CEO’su Dick Benschop, yaşanan yoğunluğa cevap veremeyen personel eksikliği sebebiyle istifa etti.

GÜNTAY ŞİMŞEK'İN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nuri19 Eylül 2022 08:47

    Birde bizim ekonomi uçtu diyorlar.buda ilginç.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ19 Eylül 2022 10:48

    NURİ YILLARDIR ABD VE AB BAŞ DÜŞMANLARIMIZ OLARAK ÜLKEMİZE EKONOMİK VE ASKERİ İLE SİYASİ SAVAŞ AÇMIŞ BULUNMAKTADIRLAR.BUNLARDAN KURTULABİLMEMİZ İÇİN İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİNDEN ZİYADE TÜM SİLAHLARINI YAPACAKSIN EKONOMİNİDE GÜÇLENDİRECEKSİN YOKSA BU OLUMSUZLUKLAR HER ZAMAN DEVAM EDER.YOKSA MUHALEFET GELSE YAPACAK.