E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünyaca ünlü fondan nakit tavsiyesi---

Dünyaca ünlü fondan nakit tavsiyesi

Dünyaca ünlü fondan nakit tavsiyesi
01 Haziran 2017 - 08:41 borsagundem.com

Dünyanın en büyük tahvil fonu Pimco, finansal piyasalardaki yükselişlerin nakde dönmek için fırsat oluşturabileceğini belirtti

Dünyanın en büyük tahvil fonu yöneticisi Pimco yatırımcılara nakde dönüş yönünde fırsatlar olduğunu belirtti.

Pasific Investment Management Co.’ya göre önümüzdeki beş yılda resesyon yaşanma olasılığı yüzde 70 seviyesinde. Çarşamba günü yayınlanan ve Richard Clarida, Andrew Balls ile Dan Ivascyn imzalı Pimco raporunda, piyasa katılımcılarının "fazla rahat" olduğu belirtildi ve orta vadeli risklerin oluşmaya başlaması nedeniyle finansal piyasalardaki yükselişlerin nakde dönme fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiği görüşüne yer verildi.

Raporda, yatırımcılara Çin dışındaki gelişen ülke varlıklarında alım tavsiye edildi. Politika yapıcıların sınırlı araçları olması nedeniyle "yedek lastik olmadan" ilerlediğini belirten Pimco, "Politika adımları bir sonraki sıkıntılı dönem başladığında önlem almak için yeterli olmayabilir" dedi.

Mart ayında Pimco'nun The Pimco Income Fund isimli fonu 79,1 milyar dolara yükselmiş, böylelikle dünyanın en büyük fonu unvanını geri almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)