E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya yıldızı Balotelli Süper Lig'de! İmzayı attı...---

Dünya yıldızı Balotelli Süper Lig'de! İmzayı attı...

Dünya yıldızı Balotelli Süper Lig'de! İmzayı attı...
07 Temmuz 2021 - 16:56 borsagundem.com

Dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli, Adana Demirspor ile son görüşmeyi yapmak için İstanbul'a geldi. İlerleyen saatlerde Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yıldız golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Adana Demirspor'da son dakika Mario Balotelli gelişmesi... Süper Lig'in yeni takımlarından Adana Demirspor, Mario Balotelli transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Deneyimli oyuncuyla bugün İstanbul'da görüşecek olan Adana Demirspor, transfer ateşini yakan bir paylaşımda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transfer görüşmelerini sürdürdüğü Mario Balotelli hakkında taraftarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkan Murat Sancak'ın geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kullandığı "Balotelli için deli diyorlar. Biz Adanalıyız biz de deliyiz kimse merak etmesin biz onu yönetiriz." sözlerine göndermede bulunuldu.

Kulüp, meşhur İki Deli şarkısını ve söz konusu parçanın bilinen bir bölümü olan "İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik!" kısmını paylaştı. Bu paylaşım, kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

BALOTELLI BUGÜN İSTANBUL'A GELDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, taraftarlara İtalyan oyuncunun Çarşamba günü Türkiye’ye geleceği müjdesini vermişti.

Sancak, "Mario Balotelli ile yüzde 85 oranında anlaştık. Balotelli'den vazgeçmiştik. Kendisi kaptanımız üzerinden bize ulaştı. Gelmek istediğini ifade etti. Önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecek." ifadelerini kullanmıştı.

Mario Balotelli, Adana Demirspor'la transfer görüşmeleri yapmak için bugün İstanbul'a geldi.

MALİYETİ NE OLACAK?

Adana Demirspor'un Mario Balotelli’ye yıllık teklifinin 2 milyon euro olduğu ifade ediliyor. Başkan Murat Sancak, oyuncunun temsilcisi Mino Raiola ile görüşmelerini sürdürüyordu. Son temasın ardından taraflar İstanbul'a davet edildi.

Balotelli'nin Arap ülkelerinden de talipleri bulunuyordu. Mario Balotelli, geçtiğimiz transfer dönemlerinde üç büyüklerle de anılmıştı.

SON DAKİKA... BALOTELLİ RESMEN ADANA DEMİRSPOR'DA

Dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli, Adana Demirspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, Britt Assombalonga ve Younes Belhanda transferlerinin ardından Mario Balotelli'ye de imza attırdı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yıldız golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sancak yaptığı açıklamada, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, çok değerli oyuncu Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır, ADS ye ve ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

VİDEO İLE DUYURDULAR

Adana Demirspor'un paylaşımı: "Ailemize hoş geldin! Süper Mario Balotelli"

Mario Balotelli, Türkiye'ye geliyor

 

Süper Lig'de Balotelli bombası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)