E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya Yatırımcı Haftası gong töreni 1 Ekim’de---

Dünya Yatırımcı Haftası gong töreni 1 Ekim’de

Dünya Yatırımcı Haftası gong töreni 1 Ekim’de
22 Eylül 2018 - 12:31 borsagundem.com

Global etkinlik Türkiye’de İstinye’de yapılacak törenle başlayacak. SPK, Borsa İstanbul ve TSBP başkanları konuşmacı olarak katılacak. Törende üniversiteliler de yer alacak.

BORSAGUNDEM.COM

İlki geçtiğimiz yıl dünya çapında etkinliklerle kutlanan Dünya Yatırımcı Haftası, bu sene 1 Ekim’de Borsa İstanbul’da düzenlenecek gong töreniyle başlıyor.

Sermaye Piyasası aktörlerinin önderliğinde, medyanın da büyük desteğiyle Türkiye çapında başlatılan finansal okuryazarlığın global bir adımı olan Dünya Yatırımcı Haftası’nın İstanbul’daki töreni, üç önemli kurumu da buluşturuyor.

İstinye Yerleşkesindeki Konferans Salonu’nda Pazartesi günü gerçekleştirilecek törenin başlama saati 09.40’ta. Dünya Yatırımcı Haftası’nın açılış konuşmacıları, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Borsa İstanbul Genel Müdürü Murat Çetinkaya ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Erhan Topaç.

Aracı Kurum temsilcileri ve üniversite öğrencilerinin de hazır bulunacağı Haftanın açılış programında gençlere yönelik bilgilendirme semineri de yer alıyor.

SPK Kurumsal İletişim Dairesi Başuzmanı Müge Taşçı, Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdürü Üzeyir Doğan, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Hisse ve Türev Müdürü Şant Manukyan, yarının yatırımcı adaylarına seslenecek. Programa ayrıca Habitat Derneği Başkan Yardımcısı Hande Kılıç da konuşmacı olarak katılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • goldasmaduruyuz 24 Eylül 2018 05:12

    ne olacak bizlerin durumu bunuda konuşun golds iflasına neden olan ingilteredeki mahkemeyi kazandı bu dava yüzünden borsadan atılmıştı şimdi yanlışı düzeltin ve golds tekrar işleme açın bizlerin sucu nedir kime güveneceğiz zaten 6 yıldır perişan olduk paramız orda bekliyor kim yanlış yapıyorsa bir an önce düzeltsin lütfen eyer patronlar suclu ise cezasını neden cekmiyor çünki bu dolandırıcılık oluyor o zaman dolandırıcılar dışarda ne geziyor

  • CAN23 Eylül 2018 00:15

    SPK İSTANBULDA TOPLANTI YAPARKEN İZTANBUL BORSASAI KÜÇÜK YATIRIMCIYI KORUSUN GALİP ÖZTÜRK GİBİ ADAMLARA BİŞEY YAPMIYORLAR KÜÇÜK YATIRIMCILARI EZİYORLAR KOTTAN CIKAN SENETLERİ ARAŞTIRSINLAR O KADAR MİLLETİN PARASI GİTTİ ŞİRKETLER MAL VARLIGINI SATIP YİYOR BUNA SPK MÜSADE EDİYOR EL KOYMUYOR ÖRNEGİN: BAKANLAR MEDYA GEDİZ İPLİK MERT GIDA NE OLDU MAL VARLIKLARI TAŞINMAZLARI BUNUN SPK HESABINI SORSUN TÜM TAŞINMAZI SATIP ŞİRKETİ BAŞKALARINA DEVREDİP YEDİLER ADELETSİZLİKLERİ ORTADAN KALDIRSINLAR

  • rasim22 Eylül 2018 21:58

    yıllardır sermaye artırmayan şirketler var,,buna bir şart getirin,,sermaye artırsınlar.

  • Ky22 Eylül 2018 17:50

    Yyapı ve ygyo kuçuk yatırımcı magdur

  • ersan 22 Eylül 2018 16:54

    hayırlı olsun demicem bizler asyab hişşesi küçük yatırım cılarolarak.spk bbdk iştanbul borsası bizleri unuttular.onun için güven yok**************