E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs 15 ülkeye yayıldı---

Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs 15 ülkeye yayıldı

Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs 15 ülkeye yayıldı
29 Ocak 2020 - 19:39 borsagundem.com

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), 15 ülkede görülen koronavirüsle ilgili klinik çalışmalar üzerinde durulduğunu açıkladı. Ayrıca örgüt, virüsün tüm dünya için bir tehdit oluşturduğunu ifade etti

Dünya Sağlık Örgütü lideri Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yeni koronavirüs salgınının küresel bir tehdit oluşturup oluşturmadığını değerlendirmek üzere yarın acil durum komitesinin bir araya geleceğini açıkladı.

Duyuruyla eş zamanlı olarak DSÖ bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda virüsün yakın temas halinde bulaştığı belirtilerek örgütün o ülkelere gitmemeyi tavsiye edebileceğinin altı çizildi. 15 ülkede görülen virüsle ilgili klinik çalışmalar üzerinde durulduğu açıklandı.

Virüsün sadece Çin için değil dünya için de bir sorun olduğu kaydedildi. 

DSÖ virüs için tüm dünyaya harekete geçmesi çağrısı yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıç29 Ocak 2020 22:41

    abatılıyor öldürme oranı düşük egerki öldürücü olsaydı çini süpürürdü.şu ana kadar bakıldıgında önemsenecek kadar degil.

  • A. A.29 Ocak 2020 21:03

    Akılsız misafir! Müslümanları vuranlar kafirlerdir. Ve onların içimizde yerleştirdikleri hainlerdir, münafıklardır. Fetöcüler gibi, Esed gibi. İç savaş sadece Müslüman ülkelerde değil. 2 dünya savaşını yapıp dünyayı yakan da Avrupalı Hristiyanlardır. Şimdi de petrol için, İsrail için orta doğuyu yakıyorlar...

  • Bika29 Ocak 2020 20:30

    15'den fazla ülkeye yayıldı,  kayda geçen 15 ülke.

  • Mg29 Ocak 2020 20:24

    Okuyup üfleriz bize bulaşmaz

  • AHMET ÖZBİR29 Ocak 2020 20:02

    TIRIÇKACILAR! 12 yıldır Suriye'de BEBEKLER VARİL BOMBALARIYLA vurulurken siz mahsende ne iş çeviriyordunuz. Yazıklar olsun size, Müslümanın kanı size göre sudan ucuz değil mi? Çin kâfiri korona virüsüyle ölmeye başlayınca harekete geçiyorsunuz, milyonlarca Müslüman imansız Esed tarafından öldürülünce sağır ve kör numarasına yatıyorsunuz.

  • misafir29 Ocak 2020 20:23

    müslümanlar da akıllı olsun birbirini kesmesin ozaman, her yer iç savaş, sizde de anca ağlak müslüman edebiyatı. sen birbirini kes, sonra avrupa amerika bizi kurtarmıyor diye ağla. sen kendi canına değer ver önce ki, başkaları da seni insan yerine koysun allahın salağı seni.