E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiDünya medyasının gündemi Bayraktar---

Dünya medyasının gündemi Bayraktar

Dünya medyasının gündemi Bayraktar
08 Nisan 2022 - 17:03 borsagundem.com

CNN International ekibi, dünya basınında büyük yankı uyandıran TB2'lerin üretildiği tesise giderek Selçuk Bayraktar ile bir röportaj gerçekleştirdi.

CNN International, dünya basınında adından oldukça söz ettiren Türk SİHA'ları için Selçuk Bayraktar ile bir röportaj gerçekleştirdi.

"İNSANLAR HAYATLARINI KAYBEDERKEN TEKNOLOJİYLE ÖNE ÇIKMAK İSTEMİYORUM"

Yapılan röportajda isim olarak öne çıkmak istemediklerini ifade eden BAYKAR Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, "İnsanlar hayatlarını kaybederken teknolojiyle öne çıkmak istemiyorum. İnsanlar yasadışı işgale karşı direniyor ve anavatanlarını savunuyor.

Ukrayna'nın cesur insanları ve liderliği bunu yapıyor. Aynı zamanda tabi ki teknolojiye ihtiyacınız var. Yüksek teknolojiye ihtiyacınız var.

Yerli savunma kapasitenize ihtiyacınız var ama insan hayatı risk altındayken çocuklar bile ölürken bunu herhangi bir teknolojiyle karşılaştırmak istemiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Ukraynalıların direnişinde Bayraktar TB2'lerin sembol olduğunu ifade eden Bayraktar "Bayraktar TB2 bence direnişin sembollerinden biri ve onlara umut veriyor." açıklamasın yaptı.

Bugün CNN International'ın YouTube hesabından yayınlanan röportaj, 2 saat içerisinde 200 binden fazla izlendi.

Ukrayna’ya 16 adet Bayraktar TB2 teslimatı

 

Selçuk Bayraktar ilk ders zilini çaldı!

 

Bayraktar: Muharebe sahasında bir devrim yaşanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU09 Nisan 2022 12:32

    yapılan sihalar bizim ülkemizin hem teknoloji hemde savunması açısından çok önemlidir .Fakat bu sihaların ukraynaya verilmesi bizi rusya ile tamiri mümkün olmayan ilişkilere sürükler,suriyede bir kasabaya  girmek için bile aylarca rusyanın iznini bekledik ,herkes çok çabuk unuttu...

  • baran09 Nisan 2022 11:21

    Zelenski öyle demiyor!  Osmanlı ya isyan edip binlerce Türkü öldüren  eşkiya çetesine güzelleme yapmış bu Yahudi kırması!  Ayrıca İha ve siha ları Amerika dan niye almıyor?  Maksat savaşa Türkleri dahil edip Amerika nın Nato nun amaçlarına hizmet etmek olduğu gayet belli.  Yazık ki Ukrayna halkı bu şımarık  ergen yönetim yüzünden helak oluyor.  

  • Cego09 Nisan 2022 10:10

    Heralde görüşmüş en büyük yalaka Ahmet özbir dir

  • baran09 Nisan 2022 12:19

    Ancak terörist sevici itlerin bu siha lardan rahatsız olması  normaldir!  

  • baran08 Nisan 2022 21:21

    Aman dikkat cnn  provakosyonuna  gelmeyelim!  

  • AHMET ÖZBİR08 Nisan 2022 17:42

    ŞANLI Türk'ün BAYRAĞI'nın SEVDALISI hayırlı evlat Sn. Selçuk BAYRAKtar'a sonsuz düalarımızı sunuyoruz. TERÖRSEVİCİLERİYLE ittifak kuranları, TÜRK'ÜN BAYRAĞI'nı ağlatanları ise ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

  • baran09 Nisan 2022 12:24

    Yazdıkları yanlış sayılmaz!  İsimsiz soytarı niye rahatsız olmuş anlamadım?  Yağcılık ile nasıl bir ilgisi varmış?  O da belli değil.  

  • şakamısın09 Nisan 2022 10:15

    senin gibi mallar var ilen türkiyenin ve bayrağının başka düşmana ihtiyacı yok.