E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya Kupası'na görkemli kapanış---

Dünya Kupası'na görkemli kapanış

Dünya Kupası'na görkemli kapanış
18 Aralık 2022 - 18:33 borsagundem.com

28 gün önce ihtişamla başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası bu gün Arjantin-Fransa finaliyle sona erecek. Finalin oynanacağı Lusail Stadı'nda görkemli bir resmi kapanış töreni gerçekleştirildi.

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda kapanış töreni düzenlendi.

28 gün süren 63 maçlık maratonun ardından Arjantin ile Fransa arasında oynanacak final mücadelesi öncesinde, Lusail Stadı'nda resmi kapanış töreni gerçekleştirildi.

88 bin kişilik statta, saat 16.30'da başlayan kapanış seremonisi final mücadelesi öncesi oyuncuların ısınması ve karşılaşmanın hazırlıkları için 15 dakika sürdü.

"Farklılıklar arasında köprü kurmayı" amaçlayan seremonide, Nijerya asıllı ABD'li sanatçı Davido, "Better Together", Porto Rikolu Ozuna da FIFA'nın turnuva için hazırladığı resmi şarkıları arasında yer alan "Arhbo" ile tribünleri dolduran binlerce taraftara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Fas asıllı Kanadalı şarkıcı Nora Fatehi de Lusail Stadı'na final heyecanını yaşamak için gelen sporseverleri eğlendiren bir başka isim oldu. Fatehi, turnuvanın resmi şarkılarından "Light The Sky"ı, Balqees, Rahma Riad ve Manal ile birlikte seslendirdi.

"Benzema Macron'un davetini reddetti" iddiası

Dünya Kupası Final'inde Arjantin ile Fransa karşı karşıya!

Hırvatistan, Dünya Kupası'nda 3'üncü oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)