E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDünya Göz Hastanesi borçlarını yeniden yapılandırdı---

Dünya Göz Hastanesi borçlarını yeniden yapılandırdı

Dünya Göz Hastanesi borçlarını yeniden yapılandırdı
17 Ekim 2017 - 03:01 borsagundem.com

Ağustos ayında tahvil geri ödemelerini yapamayan Dünya Göz Hastanesi, borçlar için yeniden yapılandırma sağlandığını açıkladı

Dünya Göz Hastanesi, şirketin bankalar ile sürdürdüğü (borç) yeniden yapılandırma çalışmalarında varlık ve hisse satış işlemlerini de kapsayan "kredi koşulları mutabakat anlaşması"nın ana bankalar ile beraber imzalanarak yürürlüğe girdiğini duyurdu.

Ağustos ayında tahvil ödemesini de içeren finansal borç yapılandırmasını tamamlayamayan Dünya Göz varlık satışı üzerinde durduğunu açıklamıştı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, şirketimizin ihraç ettiği tahvile ilişkin 8 Ağustos'ta yapılamayan anapara ve faiz ödemelerini de içeren yeniden yapılandırılmış ödeme planının en kısa zamanda yatırımcılarla paylaşılacağı da ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, "Şirketimiz tüm borçlarını ödeme kabiliyetine fazlasıyla sahip olup, gerek mevcut varlıklarımız gerekse her geçen dönem artarak devam eden faaliyet karlılığımız ödeme gücümüzün en önemli teminatıdır" denildi.

Dünya Göz Hastanesi temerrüde düştü

 

Dünya Göz'e yasal takip başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)