E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya devleri İstanbul'a geliyor---

Dünya devleri İstanbul'a geliyor

Dünya devleri İstanbul'a geliyor
19 Eylül 2013 - 08:46 borsagundem.com

İstanbul, 25-26 Eylül tarihlerinde Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi ISCSI 2013’e ev sahipliği yapacak

Tüm Dünya tarafından gelişmekte olan en önemli pazarlardan biri olarak kabul edilen İstanbul, 25-26 Eylül tarihlerinde Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi ISCSI 2013’e ev sahipliği yapacak.
Uzun yıllardır tedarik zincirini başarı ile yöneten, uluslararası şirketlerin ve yöneticilerinin tecrübelerini ve yeni teknolojiler ile stratejilerini paylaşacakları zirveye, yaklaşık uluslararası 150 şirket katılacak. Bu şirketlerin tamamı Türkiye ve İstanbul’u, tedarik zincirlerinin merkezi haline getirmek için girişimlerde de bulunacak. Zirvenin ilk gününde katılımcılar Hollanda Konsolosluğu tarafından verilecek bir resepsiyona katılarak, işbirliklerinin ilk adımlarını atmak için gerekli görüşmelere başlayacaklar.
26 Eylül Perşembe günü Doubletree By Hilton/Moda-İstanbul'da gerçekleştirilecek olan, sunuculuğunu Ece Vahapoğlu'nun üstlendiği organizasyon saat 17.30'a kadar devam edecek. Konuşmacılar arasında 
Adidas, DSV, Johnson&Johnson, Ortec, Slimstock, Finavista, MP Objects gibi uluslararası markaların, global operasyonlarını yöneten yöneticilerinin yanı sıra, Türkiye’de yeni yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Diaego, aynı zamanda bankacılık alanında ciddi atılımları olan TEB, Türkiye’yi ciddi yatırımlar ile uluslararası arenada temsil eden Tofaş, Vestel, Arçelik ve LC Waikiki gibi markaların yöneticileri de yer alıyor. Aynı zamanda uluslararası yayın yapan sektör dergisi SCM tarafından takip edilecek olan zirvenin açılışı, Türkiye Lojistik Derneği LODER’in katkı ve katılımları ile Ekonomi Bakanı Yardımcısı Mustafa Sever tarafından yapılacak.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)