E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya devleri Fener'in genç yıldızının peşinde---

Dünya devleri Fener'in genç yıldızının peşinde

Dünya devleri Fener'in genç yıldızının peşinde
22 Mart 2020 - 11:55 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz için hem Manchester United hem de Bayern Münih talip oldu.

İngiliz basınından mediareferee.com sitesi, “Genç yetenek Ömer Faruk Beyaz, Manchester United Teknik Direktörü Solskjaer’in takımı gençleştirme vizyonuna uygun bir isim” haberini yaptı. 16 yaşındaki “10 numara” sadece İngiliz devi Manchester United’ın radarında bulunmuyor. Aynı zamanda Almanların en büyük kulübü Bayern Münih de onu yakından takip etmeye başladı.

Akşam'ın haberine göre Bayern Münih, 16 yaşında Hammarby kadrosunda yer alan İsveçli forvet Emil Roback ile Fenerbahçe’nin 16 yaşındaki yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz konusunda çalışmalarını sıklaştırmış durumda. Merkur.de adlı haber sitesi de Bayern’in bu transferde ısrarcı olduğu bilgisine yer verdi ve haberin içeriğinde, “Barcelonalı Ansu Fati’den daha fazla potansiyele sahip”sözleriyle Beyaz’a dikkat çekti.

Terim Galatasaray'a yeni bir yıldız getiriyor

Fenerbahçe'de Marcelino'ya korona virüs engeli

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)