E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıDün ne oldu? Bugüne ilişkin beklentiler---

Dün ne oldu? Bugüne ilişkin beklentiler

Dün ne oldu? Bugüne ilişkin beklentiler
15 Aralık 2010 - 10:30 borsagundem.com

Dün yönünü aşağı doğru çeviren endekste volatiletini devamı bekleniyor. Uzmanlar bu hafta 5 hisse için öneride bulundu...

Dün güne 66.400 direncinin üzerinde bir seviyede,yatay bir açılış ile başlayan endeks, ABD endeks future'ları ve Avrupa piyasalarındaki gevşeme ile birlikte yönünü aşağı doğru çevirdi. Gün ortasına geldiğimizde endeks 203 puan artıda, Faiz 7,36 seviyelerine gerilemekte dolar ise 1,5015 ile dünkü değerinin altında idi.
Geçen hafta açıklanan Finansal İstikrar Raporu'ndan bu yana gözler perşembe günü yapılacak olan Para Politikası Kurulu toplantısında, aracı kurum analistlerinin büyük bölümü ortalama 50 baz puan faiz indirimi beklemekte.
Bugün açıklanan bazı önemli veriler aşşağıdadır.
ABD'de KasımAyındaÜFE: % +0.8(Beklenti:%+0.8 Önceki.%+0.4)ABD'de Çekirdek ÜFE Kasımayında: % +0.3 (BeklentiI: % +0.3Önceki:% -0.6)ABD'de KasımAyında Perakende Satışlar: % +0,8 (Beklenti:%+0.5 Önceki:%+1.2)ABD'de KasımAyında Oto Hariç Perakende Satışlar: %+1,2 (Beklenti:%+0.7Önceki:%+0.4)
GOZFN, TKSYO, EVNYO, EGEEN, FNSYO en çok yükselen hisseler arasında yer alırken, CEYLN, CMBTN, GEREL, AKMGY, CMENT ise en çok düşen hisseler arasına girdi.

PİRAMİT MENKUL DEĞERLER

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)