E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDSÖ: Mutasyonlu virüs 101 ülkeye yayıldı---

DSÖ: Mutasyonlu virüs 101 ülkeye yayıldı

DSÖ: Mutasyonlu virüs 101 ülkeye yayıldı
27 Ocak 2021 - 19:56 borsagundem.com

Dünya Sağlık Örgütü yaptığı açıklamada, İngiltere'de ortaya çıkan Kovid-19 varyantının şu anda 70 ülkeye yayıldığını ve Güney Afrika kaynaklı Kovid-19 mutasyonunun ise 31 ülkede görüldüğünü açıkladı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yaptığı son açıklamada, İngiltere'de ilk kez görülen yeni ve daha bulaşıcı Kovid-19 mutasyonunun şu anda 70 ülkeye yayıldığını yayıldığını belirtti.

Son güncellemelere göre, Güney Afrika'da bulunan virüs varyantının ise geçen hafta sekiz ülkeye daha yayıldığı ve şu anda 31 ülkede mevcut olduğunu açıklandı.

Bu arada Brezilya'da keşfedilen bir başka varyant ise sekiz ülkeye yayılmıştı.

Korona virüste 4 yeni belirti!

Mutant virüs hızla yayılıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dr27 Ocak 2021 21:57

    DSÖ hep korku tüneli üretiyor! İnsanları özgür bırakın! hastalıklardan Ölen insan sayısı önceki yıllardan fazla olmaz! Her yıl olagelen insan sayısı kadar insan ölüyor sadece. İşsizlikten ekonomik sorunlarda. stresten, hareketsşzlikten olulan kan kalınlsşması kalp krizş pıhtı atmasından,, korku endişeden,,, ilaç yğkkemeleri entubelerden diğer hastalıklar üzerinde olan olumsuz etkisinden çok daha fazla insan. Covit etkidinden çok fazla olumsuz etki oluşturmakta

  • Gercekler 27 Ocak 2021 21:50

    Bugüne kadar tanımlanmamış ver herzanan içiçe olduğumuz Yüzlerce corona çeşiti virüs var. Bunlar biri daha tespit edildikçe henen mutasyonu diye tabı. Hiçbir şey net ve doğru bilgi değil. Zaten kışın influzaların tetiklemesi ile gecmişte bu kadar ölümler hep olurdu. Hiç nşr ülkede yıl genel hastalıklardan artığını gösteren hiç bir veri yok! Sadece raporlarda bu yıl diğer hastalıklardan ölen sayısı çok azalmış aynı oranda covid ölümü

  • Orhan ARSLAN27 Ocak 2021 21:19

    Yalan dolan hani titreyerek ölen insanlar

  • misafir27 Ocak 2021 20:29

    bu mutasyonun yayılımının tartışılması kadar saçma bir şey yok, halihazırda  pandeminin görüldüğü bütün ülkelerde mutasyon görülmesi kadar doğal bir durum yoktur. pandemi virüsü  nasıl ki dünyaya yayılırken ayırım gözetmedi, mutasyonda da gözetmeyecektir. Hiç bir ülke bundan muaf olamaz, garip olanı ise sanki bu yeni bir salgınmış yeni bir virüs müş gibi korku salmak..  

  • joker kaossever27 Ocak 2021 20:27

    Yine kıyamet rüzgarları estirilmeye başlandı hadi bakalm...