E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDr. Gökhan Ugan Gündem Medya Grubu’nda---

Dr. Gökhan Ugan Gündem Medya Grubu’nda

Dr. Gökhan Ugan Gündem Medya Grubu’nda
19 Mart 2015 - 11:57 borsagundem.com

Finansal Piyasaların ünlü ve usta ismi Dr. Gökhan Ugan Borsa Gündem ve Finans Gündem Yazı Ailesi’ne katıldı.

Ekonomi internet haber siteleri içindeki gücü, cesareti ve habercilikteki öncülüğü sadece okurlar tarafından değil, finans ve medya dünyasının önde gelen isimleri tarafından onaylanan Gündem Medya Grubu’na taze kan…

Ve Gündem Medya Grubu okurlarına müjde…

Sermaye Piyasalarının ünlü ve uzman ismi, borsa dünyasının ustalarından Dr. Gökhan Ugan, Borsa Gündem ve Finans Gündem Yazı Ailesi’ne katıldı.

Halen İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde “Principles of Risk Management” ve “Financial Derivatives” derslerini vermekte olan Dr. Gökhan Ugan, gerçek haberciliğin adresleri borsagundem.com ve finansgundem.com’da Sermaye Piyasası, Risk Yönetimi ve Finansal Yönetim konularında yazılarını kaleme alacak. Kritik gelişmelere yorum getirecek, okuru ve sektörü aydınlatacak, dokunulmayanlara dokunacak…

Dr. Gökhan Ugan, yeni haftada ilk yazılarıyla burada, aramızda…

Bu köşe tiryakilik yapacak…

DR. GÖKHAN UGAN, CFE, CRMA, CCM

İş hayatına 1991 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda başlayan Gökhan Ugan, A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü 1990 yılı mezunudur. 1991 -2008 yılları arasında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Hisse Senetleri Piyasası, Piyasa Gözetimi, Vadeli İşlemler Piyasası ve Risk Yönetim Departmanlarında çalıştıktan sonra 2008 – 2013 yılları arasında İzmir Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nda Piyasa Gözetim Müdürü olarak görev yapmıştır. İşletme dalındaki lisansüstü eğitimini (MSBA) 1997 yılında ABD Strayer Üniversitesi’nde, Sayısal Yöntemler Ana Bilim Dalı’ndaki doktora eğitimini ise 2008 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlamıştır. London School of Economics Üniversitesinde türev ürünlerin fiyatlaması üzerine çalışmalarda bulunan Gökhan Ugan, başta Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği olmak üzere birçok kurum ve üniversite tarafından düzenlenen organizasyonlarda eğitmen olarak görev almaktadır. Halen İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde “Principles of Risk Management” ve “Financial Derivatives” derslerini vermektedir. Gökhan Ugan Uluslararası Suistimal İnceleme Uzmanı (Certifed Fraud Examiner – CFE), Risk Yönetimi Güvencesi (Certification in Risk Management Assurance – CRMA), İş Sürekliliği Yöneticisi (Certified Continuity Manager – CCM), SPK İleri Düzey ve SPK Türev Araçlar lisans belgelerine sahiptir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)