E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDr. Fauci'den AstraZeneca açıklaması---

Dr. Fauci'den AstraZeneca açıklaması

Dr. Fauci'den AstraZeneca açıklaması
09 Eylül 2020 - 14:55 borsagundem.com

Dr. Fauci, Oxford Üniversitesi ile birlikte aşı geliştiren AstraZeneca’nın klinik deneylerini durdurmasıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, AstraZeneca'nın deneysel korona virüs aşısının küresel denemelerini durdurma kararının talihsiz olduğunu ancak aşı geliştirme sürecinde alışılmadık bir güvenlik önlemi olmadığını söyledi.

"DAHA FAZLA ARAŞTIRMA YAPMALARI GEREKİYOR"

Fauci, CBS televizyonuna yaptığı açıklamada "Bu durum klinik deneylerde uygulanan emniyet valflerinden biri, bu yüzden bunun olması talihsiz bir durum. Umarım, AstraZeneca sorunu çözerek deneylerin geri kalanına devam edebilir. Şu an için daha fazla araştırmaya ihtiyaçları var” dedi.

Oxford Üniversitesi ile aşı çalışmalarına devam eden AstraZeneca, sabah saatlerinde klinik denemelerde bir katılımcının rahatsızlanmasının ardından, rutin prosedürün uygulanarak aşının denemelerine ara verildiğini açıklamıştı. 

AstraZeneca aşı denemesini durdurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)