E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDP Başkanı Uysal: "Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım"---

DP Başkanı Uysal: "Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım"

DP Başkanı Uysal: Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım
24 Haziran 2022 - 09:45 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin konuşan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu manada bizler de gerekli desteği veririz” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da yerel yayın yapan bir radyoda Gazeteci Yazar İsmail Akar’ın konuğu oldu.

"Siz kendiniz adaylık düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Uysal, "Kendi adıma bireysel bir hesap içinde hiç olmadım. 20 yılı aşkın siyasi hayatımda ilkeli duruşa devam ediyorum. Bu yüzden Afyonkarahisarlı olarak ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Afyonkarahisar’dan milletvekili adaylığı önceliğimdir" ifadelerine yer verdi.

"Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek veririz"

"Kılıçdaroğlu’nun aday olmasına durumuna nasıl bakıyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren Uysal, "Bizim için birinci öncelik cumhurbaşkanlığı. Tabiî ki TBMM'de de Millet İttifakı olarak parlamenter sisteme geçmek adına güçlü çıkmak zorundayız.

Cumhurbaşkanı adayı konusunda temel kuralları koyduk 6’lı masa olarak. Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu masanın oluşumunda önemli katkılar sağlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğal olarak da isterse hakkıdır. Bu manada bizlerde gerekli desteği veririz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Bıçak kemiğe dayandı

 

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 489 bin lira tazminat ödeyecek

 

Kılıçdaroğlu gençlerle buluştu, 'erken seçim' dedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.24 Haziran 2022 12:23

    12 VE 13 OLARAK 2 DEFA SEÇİLEN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BEN CUNHURBAŞKANI ADAYIYIM DEMİYOR."CUMHURUN ADAYI BENİM" DİYOR SEÇİMLERİN KESIN TARİHİ AÇIKLANMADIĞI için Resmi olarak adaylığını açıklayan yok

  • E.g.24 Haziran 2022 10:16

    GENÇ PARTİ DE DESTEKLERSE 14 CUMHURBAŞKANI SAYIN KILIÇDAROĞLU SEÇİLİR 15 CUMHURBAŞKANI DA YOLU AÇILAN CEM UZAN SEÇİLİR

  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK24 Haziran 2022 10:47

    Koca ülke kala kala bunlaramı kaldı.o zaman bu ülkenin vay halineki vay.ankara ve istanbul belediyelerinin finansal olarak battıklarını ne türlü pisliklerin döndüğünü tv basın toplantılarında öğreniyoruz.ayrıca chp belediyelerindeki yolsuzluklarını yine basından öğreniyoruz.bir de iktidara gelirler ise bak sen krizleri.

  • EKRİST24 Haziran 2022 09:54

    DP kim imiş potansiyeli kim.hepiniz mecburen kılıçtaroğlu nun adaylana mecren ve ya seve sevek ya da seve seve sıcak bakacaksınız.milleti kandırıp durmayın.abd de bunu istemektedir.erkekseniz bakmanız abd hepinizin topunu attırır.millet ile kafamı buluyorsunuz.daha iyi olur sonuç 12-0 olur yine kemal CHP de yine genel başkan kalır.