E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDow Jones'ta uzak durulması gereken 5 hisse---

Dow Jones'ta uzak durulması gereken 5 hisse

Dow Jones'ta uzak durulması gereken 5 hisse
10 Ocak 2020 - 11:30 borsagundem.com

Investor Business Daily yazarı Ed Carson’a göre alınmaması gereken 5 hisse

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dow Jones vadeli işlemleri, S&P 500 vadeli işlemleri ve Nasdaq vadeli işlemleri perşembe günü ılımlı bir şekilde yükseldi. Nasdaq kompozit endeksi rekor seviyesini güncelledi.

Investor business daily’in analizinde şu anda Apple, Tesla, AMD, Alibaba ve Luckin Coffee (LK) satın almaktan kaçınmak gerekiyor. Apple,Tesla, AMD, Alibaba ve Luckin Coffee hisseleri harika yükselişine devam ederken satın alma noktalarını çoktan geçti.

Tesla hisseleri perşembe günü % 2,2 oranında düştü. Ancak hala 21 günlük çizgisinin % 14 üzerinde ve 50 günlük çizgisinin % 31 üzerinde. Yazıya göre bu seviyelerden geri dönüş şok olmaz. Tesla hissesini 361.30 seviyesinden geri çekilebilir. Bu seviyler Tesla hissesini almaya başlamak doğru yer değil.

Alibaba hisse senetleri 188.38 olan satın alma noktasından % 18 yükseldi.  AMD hisse senedi, 35.65 olan satın alma noktasından % 37 yükseldi. Luckin Coffee hissesi, 27.22 alış noktasından % 63 yükseldi.

Tüm bu hisseler buradan daha yükselmeye devam edebilir mi? Elbette! Fakat Apple, Alibaba, Tesla, Luckin Coffee ve AMD hisse senedi için geri çekilme riskleri yüksektir. Mevcut borsa rallisi sadece riskleri artırıyor.

Yükselişe geçecekler

Yazıya göre aynı zamanda Intuitive Surgical ve Synnex dördüncü çeyrek rakamları yükseliş sinyali verdi. Intuitive Surgical hisseleri ralliye geçerek on haftalık en yüksek seviyeyi gördü. Synnex hisseleri üç haftalık kötü gidişatın ardından yukarı doğru sinyaller verdi.

Mevcut borsa rallisi perşembe günü devam etti. Dow Jones Sanayi Ortalaması % 0.7 yükseldi ve rekor güncelledi. S&P 500 endeksi % 0.7 arttı. Nasdaq kompozit % 0.8 yükseldi, her ikisi de tüm zamanların zirvelerini güncelledi.

S&P 500 hisse fiyatları değerinin hiç olmadığı kadar üzerinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAYRİYE ÇIKRIKCI11 Ocak 2020 21:50

    bu hisselerde düzeltme başlaması demek piyasalarda yeni bir kriz yakındır demektir.bunlar demek abd borsaları demektir.

  • tip10 Ocak 2020 18:26

    Ben de sandım goldaş, kepez, çukurova, aktaş, ege dış, iktisat fin....

  • Okie Dokie10 Ocak 2020 12:29

    Uzak dur benden lanetli hisse. Git başımdan almayacağım seni. Borsa gündem bizi uyardı sağolsun.

  • Selahattin Ölmez10 Ocak 2020 11:47

    Haydi oradan yezid.seni dinlese idik bir kaç gündür borsadan iyi para götüremeyecektir.bizim borsa bu sene 165 000 olacaktır.