E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDövizle iş yapmayan şirkete sınır gelecek---

Dövizle iş yapmayan şirkete sınır gelecek

Dövizle iş yapmayan şirkete sınır gelecek
13 Aralık 2016 - 14:17 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, döviz geliri olmayan şirketlerin borçlanmalarına sınır getirileceğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek döviz geliri olmayan şirketlerin dövizle borçlanmasına sınır getirebileceklerini söyledi.
Şimşek sabah yaptığı konuşmada önceliklerinin Türk bankacılık ve reel sektörünün dışa bağımlılığını azaltmak olduğunu söylemişti.
Şimşek ayrıca, Türkiye'nin kısa vadede en önemli gündeminin anayasa değişikliği olduğunu belirtti.
IFC toplantısında konuşan Şimşek, "Yapısal reform gündeminde 2016'da kısmi de olsa ilerleme sağladık. Avrupa ile entegrasyonu çok daha güçlü şekilde devam ettirmemiz lazım. AB ile ticaret hacmimizi çok rahat 300 milyar dolara çıkarabiliriz. Gümrük Birliği milletimizin menfaatine olan bir adımdı" açıklamalarında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali13 Aralık 2016 18:56

    çok biliyosanız kayyum atayın. kimse bana senin gelirin şu şunla borçlanırsın ddiyemez o benim bankayla aramdaki sözleşme serbestisi. ama dövizle krediyi yasaklarsınız tabiama o da zor yer.

  • yallah sofor13 Aralık 2016 17:05

    yavastan kapali devlet kontrollu ekonomik sisteme , ve seriata ve Padisahliga dogru gidiyoruz ve tum dunyaya küsüyoruz , kotu bati , kaka israil , kahpe rusya, batsin dolar , ,,, bakalim daha kimlerle kavga edicez. ..

  • Lira13 Aralık 2016 14:56

    Sadece urdışı şirket ve kuruluşlarla olan ticari ilişkilerde anlaşalar ve ticaret doviz bazında yapılmalı. Yurtiçi yapılan hersey lira bazında olmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemeler yapılmalı

  • Real13 Aralık 2016 14:54

    Ülke içinde hiç bir ticari anlaşma, alışveriş, kiralama, kredilendirme doviz bazında olmamalı, herşey lira bazında olmalı ve bu yasallaştırılmalı. doviz bazında olan hiç bir şey hukuksal olarak tanınmamalı.