E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDövizde yükseliş hızlandı---

Dövizde yükseliş hızlandı

Dövizde yükseliş hızlandı
14 Aralık 2020 - 12:27 borsagundem.com

Geçtiğimiz Cuma günü haftayı 7.8452 TL seviyesinden kapatan dolar kuru yeni haftaya hafif yükselişle başladı. Piyasaların açılmasıyla yukarı yönlü hareket hızlandı

Döviz kurları geçen hafta görülen sınırlı yükseliş sonrası yeni haftaya hafif yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta boyunca TL karşısında dalgalı bir seyir izleyen dolar kuru, haftalık bazda yüzde 0.73 oranında bir yükselişle tamamladı.

Yeni haftaya başlarken, haftanın ilk işlem gününe sınırlı yükselişle başlamasının ardından gün ortasında doğru yükselişini hızlandıran dolar/TL, 7.9371 seviyesine çıkmasının ardından 12.15 itibarıyla 7,9174 seviyesinden, euro/TL de 9.6164 seviyesinden işlem gördü.

Günün veri gündeminde sanayi üretiminde ki artış ön plana çıkarken, kabine toplantısından çıkacak kararlar da merakla bekleniyor.

JPMorgan: Bitcoin’e talepte yeni bir dönüm noktası

Hacmi ve hisse başına karı yüksek, defter değer ucuz şirketler

Aşı onay alınca yatırımcı da risk almaya başladı

4 yıl sonra dönüyor: Ağbal ilk kez kamera karşısında!

Küresel rüzgar Borsa İstanbul'dan yana

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cello14 Aralık 2020 13:26

    Kurun devamlı yükselmesi bu ülkenin kaderi olmamali

  • Cello14 Aralık 2020 13:10

    Aynı taş aynı hamam... devletin silkinme ve kendini toparlama zamanı geçiyor....is bilen idare ve yöneticilere ıhtiyaç var...mismiste kısmakla yönetilmeye son

  • ...14 Aralık 2020 13:04

    Dün ABD uğruna Esat düşmanlığı yapanlar bugün aynı neden ile İran Türkiye gerilimi yaratma peşinde.tıpkı Almanya aşkına Osmanlıyı birinci dünya harbine atan lar gibi.

  • Buse14 Aralık 2020 12:52

    Doymadınız emtiası, kur politikası soyun ülkeyi. Allah bilsin görsün. Yazıktır! Bir devletin güçlü olduğu halkın refah seviyesi ile ölçülür. Git gide fakirleştiğimiz bir sistem.