E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiDöviz cinsi model portföy---

Döviz cinsi model portföy

Döviz cinsi model portföy
08 Aralık 2014 - 14:09 borsagundem.com

Halk Yatırım haftalık döviz cinsi model portföy raporunu yayınladı

Halk Yatırım tarafından hazırlanan haftalık döviz cinsi model portföy raporu:
   
"Geçtiğimiz hafta, küresel arz ve talep ile likidite koşullarının yansıttığı genel aşağı yönlü baskıları gözönüne alarak, platin 'uzun' pozisyonumuz ile 'altın sat'-'gümüş al' ikili işlemimizi kazançla kapatıp, mevcut durumdaki altın 'kısa' pozisyonumuzun yanına, gümüş 'kısa' pozisyonunu eklediğimizi duyurmuştuk.   

Bu hafta ekonomik takvimde  içeride Çarşamba günü üçüncü çeyrek büyüme rakamı, Perşembe ise cari denge dikkatle takip edilecek. Dışarı da ise, ABD'de iş gücü piyasası koşulları endeksi, yaratılan istihdam, perakende satışlar ve üretici fiyatları  Euro Bölgesinde ikinci TLTRO ihalesi ve sanayi üretimi, Çin'de ise enfasyon, sanayi üretimi ve perakende satışlar öne çıkıyor.
   
Döviz cinsi Model Portföyümüzün haftalık getirisi %1,16 olarak gerçekleşirken, 13 Haziran'dan bu yana kümülatif getirisi %6,90'a işaret ediyor (aynı dönemde gösterge olarak aldığımız döviz mevduatının getirileri sırasıyla %0,03 ve %0,63)."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)