E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDört şirket için ortakların pay alım ve satımları---

Dört şirket için ortakların pay alım ve satımları

Dört şirket için ortakların pay alım ve satımları
22 Haziran 2022 - 12:52 borsagundem.com

Üç şirkette ortakların pay alışı gerçekleştirilirken bir şirkette ortak pay satışı yaşandı.

BORSAGUNDEM.COM

Yatırımcılar borsada şirketlerin büyük ortaklarının alımlarını yakından takip eder. Eğer büyük ortaklar alım yapıyorsa bu hisseye yönelik ilerisi için yükselme potansiyeli taşıdığı şeklinde bir işaret olarak algılanabilir. Eğer ortak satışı varsa bu halde de düşme potansiyeli öne çıkacaktır.

Ancak ortak işlemleri hissenin çıkması ya da düşmesi için tek başına bir gösterge değildir. İşlem yaparken diğer göstergelerle birlikte değerlendirildiğinde daha anlamlı olduğu unutulmamalı.

PAY ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLEN ŞİRKET

#DOKTA- Çelik Holding tarafından 24.14 - 29.00 TL fiyat aralığından 6469245 TL nominal değerli pay alış işlemi gerçekleştirilmiştir.

#GLRYH- Murat Güler tarafından 3.04 - 3.12 TL fiyat aralığından 415325 TL nominal değerli pay alış işlemi gerçekleştirilmiştir.

#BTCIM- İstanbul portföy yönetimi tarafından 107.431 TL nominal değerli pay alış işlemi gerçekleştirilmiştir.

PAY SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİLEN ŞİRKET

#BALAT- Anadolu Girişimleri Finansal Danışmanlık A.Ş. tarafından 8.5 TL fiyat aralığından 155000 TL nominal değerli pay satış işlemi gerçekleştirilmiştir.

21.06.2022 tarihinde 3 şirket geri alım yaptı

Kurumların günlük hisse önerileri (22 Haziran 2022)

Marbaş'tan tamamen ücretsiz

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin22 Haziran 2022 15:41

    işbankası sadece şişe topluyor. onuda geri almasına gerek yok. şişe sürünmüyor neden şişe topluyorsun. isgsy isfin sürünüyor git onları al şirketlerine sahip çık. üç beş kişinin elinde oyuncak olduk. topla 20 milyon lot isfin oyuna dur de.

  • Alpertunga22 Haziran 2022 14:49

    işbankası iştirak düşmanı alma bir tarafa yan kuruluşu yatırımfinans la çakıp duruyorlar.anadolu sigorta 5 yıldır aynı yerde.o kadar fiyatları artırdılar ama ne bilançoya yansımıyor.bir daha asla bulaşmam...

  • TAMYOBAZSEMİH22 Haziran 2022 13:36

    işfinanstada alcaktı işsandık tık yok .işgyo ucurdular irileri ne para vurdu .incelenmeli işsandık napıyo işfinansta nasıl el değiştirdi işfinans hisseleri yüzlerce ilyon lot