E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDonarak şehit olan askerler hakkındaki önergeye ret---

Donarak şehit olan askerler hakkındaki önergeye ret

Donarak şehit olan askerler hakkındaki önergeye ret
30 Ekim 2018 - 19:35 borsagundem.com

İYİ Parti'nin, donarak şehit olan askerlerimiz için verdiği önerge AK Parti'nin ret, MHP ve HDP'nin çekimser oylarıyla Meclis'ten geçemedi. Kararı İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, sosyal medya hesabından paylaştı

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalındaki operasyon dönüşünde 2 askerimiz, bölgede etkili olan soğuk hava nedeniyle donma tehlikesi geçirip, kaldırıldıkları hastanede şehit olmuştu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 2 şehit verdiğimiz üzücü olayı Meclis’e taşıyıp araştırma önergesi verdi.

Önerge AK Parti'nin ret, MHP ve HDP’nin çekimser oylarıyla Meclis’ten geçemedi. Kararı, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, “Donarak şehit olan askerlerimizle ilgili olarak verdiğimiz önergeye Ak Parti ret, MHP ve HDP ise çekimser oy verdi” ifadeleriyle sosyal medyadan duyurdu.

ekran-a

ek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suat tosun30 Ekim 2018 22:42

    Aptullah kardes yalan yanlis seyler yazmayin.iyi parti hic bir zaman hdp ortaklik kurmadi. hdp tek ortaklik kuran tek parti akp dir cozum surecini unutmayin

  • Sela nik30 Ekim 2018 20:51

    Bu ülkede MHP ve hdp bir paydada toplanıyor orada......

  • ABDULLAH30 Ekim 2018 20:21

    İYİ PARTİ...BEN İPSİZLER DİYORUM ONLARA...derdiniz sehitler  değilki...laf olsun torba  dolsun...öküz altında  buzağı aramak...madem o kadar şehitler konusunda  hasssında   HDP ile niye ortaklığa gidiyon  sahtekar...riyakar..  ..DAĞILDI  DAĞILACAK...AZ KALDI..

  • Qeert30 Ekim 2018 21:56

    Beyni oksijen almayan bir kişi daha yoruma bak

  • mehmet30 Ekim 2018 20:15

    ülkemizdeki  böyle üzücü olayları kendilerine göre fırsata çevirmeye kalkanların allah belalarını versin.

  • gerçek30 Ekim 2018 20:05

    bu olay başka bir kurumda olsaydı didik didik araştırıp en üst amirler olmak üzere ceza alırlardı...