E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDonald Trump yine Fed'e yüklendi---

Donald Trump yine Fed'e yüklendi

Donald Trump yine Fed'e yüklendi
23 Ağustos 2019 - 19:18 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Alışıldığı gibi Fed hiçbir şey yapmadı" ifadelerini kullandı

ABD Başkanı Donalt Trump, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yine ABD Merkez Bankası'na (Fed) yüklendi.

Bloomberg'de yer alan habere göre Trump, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Alışıldığı gibi Fed hiçbir şey yapmadı" ifadesini kullandı.

Trump, "Yaptıklarımı bilmeden ya da sormadan konuşabilmeleri inanılmaz ki bu yakında açıklanacak.  Çok güçlü bir dolara ve zayıf bir Fed'e sahibiz.  İkisiyle de zekice çalışacağım ve Amerika  harika olacak.  Tek sorum şu, "Bizim büyük düşmanımız Jay Powell mı yoksa Başkan Xi mi?

Trump, Çin ile ABD arasındaki ticaret anlaşmazlıklarıyla ilgili olarak ise "Çin tarifelerine bugün cevap vereceğim" mesjaını yayımladı.

Powell: Büyümeyi sürdürmeye uygun bir şekilde davranacağız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dejavu24 Ağustos 2019 12:14

    Karşılık paslaşıyorlar,sanki ikisi farklı şeye hizmet ediyor gibi davranıyorlar,oysa ikisininde sahibi tek kişi amaçları belli,biri zaten kendini mesih israilin kralı ilan etti,diğeride o malum şahısların dükkanının müdürü nasıl olurda ayrı ses çıkar ki tabiki öyle bişey olamaz

  • ALAATTİN CAMGÖZ23 Ağustos 2019 21:40

    Bunların hepsi numara.Trump sen ipin yahudi işadamlarının elinde ve FED in sahibi kim abd bile değil yahudi sulalerinin.FED mecbur kontrollü faiz indirimi yapmak zorunda eğer hızlı indirim yapar ise bastığınız ağaçtan kağıt paraları bir anda tüm dünya elinden çıkartır ise abd nin hiç bir güçü artık kalmaz.

  • Basit Olmayan 23 Ağustos 2019 19:50

    Bu kadar sözü RTE soylese bizim okçu parti ve avanesi ve onların iplerini elinde tutan dış mihraklar neler derlerdi bir düşünün. Aşagıya ürüyebilir yukarıda saydıklarım.

  • Meslege bak23 Ağustos 2019 23:02

    SAavcılarda forum larda sörf yapıo. Ülkede herkez işini yapsa ztn normale donucez. Mılletı kerız sanıp baslık atmak bu kadar basıt

  • Ali veli23 Ağustos 2019 21:56

    Nokta

  • Savcı23 Ağustos 2019 21:25

    Söyledikleriniz suç unsuru barındırmaktadır. Yorumlarınıza dikkat ediniz.

  • A A23 Ağustos 2019 21:22

    Fikrinden önce Ahlaklı olsan daha iyiydi