E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDomates, yeşil biber ve salatalıkta zehirli madde tespit edildi---

Domates, yeşil biber ve salatalıkta zehirli madde tespit edildi

Domates, yeşil biber ve salatalıkta zehirli madde tespit edildi
21 Ocak 2020 - 15:12 borsagundem.com

Greenpeace Akdeniz, Türkiye’deki marketler ve bir semt pazarından satın aldığı 90 adet domates, salatalık ve biber örneğini laboratuvarda analiz ettirdi. Ürünlerde, kullanılması yasak pestisit kalıntısının olduğu anlaşıldı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KERTENKELE21 Ocak 2020 20:57

    Prof.Dr.Canan Karatay hoca ne diyor haziran ayından itibaren domates, biber patlıcan satatalık yiyin demiyorlarmı.yemeyin kardeşim.bir gün ankara garında bekliyordum iki antalya lı çiftci aralarında konuşuyorlar idi .kış ayları idi bir birlerine sen ürettiğiniz salatalıktan yiyormusun dedi o diğerine sen manyakmısın nasıl ürettiğimizi bilmiyormusun basıyoruz ilaçı yiyip de geberek mi dediklerini duymuş idim.

  • VS21 Ocak 2020 19:05

    En büyük sorunumuz sağlık hastane lerde beklemeye yer yok sağlıksız ürünleri tükettiği mız için devletin sağlık giderleri patladı

  • ))21 Ocak 2020 16:06

    Tarım ve sağlık bakanının yaptıramadığını yaptıran koca yürekli sivik topluluk helal olsun. selam olsun... burada 5 kuruş kar edecez diyenler.. ileride bir çok sağlık hastalık harcama olarak kat ve kat fazlası devletin sırtına yuk olacak... 5 kuruşluk ilaçları yasaklat. 5 tüccat ve 10 çifçti para kazanacaksa yasak olmayan maddeleri kullanarak para kazansınlar.. yoksa devlet saplık harcamaları skg yı çökertecek. 

  • DÜŞÜNMÜYORUM21 Ocak 2020 16:01

    Biz de toprak analizi yapan Akademisyeni toprak zehirli dediği için on yıl hapisle yargılıyoruz :D