E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDoların ateşi nasıl söner?---

Doların ateşi nasıl söner?

Doların ateşi nasıl söner?
26 Ağustos 2020 - 08:47 borsagundem.com

Merkez Bankası'nın sıkılaştırma adımları sürüyor ama dolarda halen dengelenme yok. Dün yine 7.40 liraya gelen doların ateşinin alınması için analistler yapılacakları anlatıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sado26 Ağustos 2020 20:52

    Ykbk 15 sene önceki fiyatına gelmiş sahipleri hisseyi neden geri almıyor yazıklar olsun

  • Çare Ahmet ÖZBİR26 Ağustos 2020 09:46

    Ahmet ÖZBİR'e, bu kadar yağcılığın üzerine yetki verilmeli ve ekonomiden sorumlu yapılmalı. Yağcılıktan sonra, suculuk yaparak, doların üzerine soğuk suları boşaltıp, üzerine de bol yağlı ve REİS soslu birkaç slogan koydu mu doların ateşini bakıp görün nasıl söndürüyor. Bu ekonomistler bir şey bilmiyor ki!!! 

  • AHMET ÖZBİR26 Ağustos 2020 09:25

    USA KILsaya döndü, salgından yüzbinler öldü, ekonomi felaket, borç desen dünyanın lideri, üstüne üstlük TÜRKİYE'YE DÜŞMANCA davranıyorlar, PKK'lı teröristleri seviyorlar, kolluyorlar. Ben Türk evladı okarak bunların 1 DOLARINA YATIRIM YAPMAM, ÜLKEME KIYMAM.

  • Türkoğlutürk 26 Ağustos 2020 11:03

    Papua yeni gine parası da değerleniyor. Ahmet seninkinin çocuğu abd ye kaç dolar götürdü o para ile orada yatırım yapıyor. O bile güvenmiyor.