E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolarda yeni rekorlar olabilir---

Dolarda yeni rekorlar olabilir

Dolarda yeni rekorlar olabilir
15 Eylül 2015 - 08:06 borsagundem.com

Ekonomist Erkin Şahinöz Fed'in faiz kararını vereceği Perşembe gününe kadar dolarda yeni rekorların görülebileceğini söyledi

Ekonomist Erkin Şahinöz 'Son Baskı' programında dolardaki yükselişi değerlendirdi. Şahinöz, "Perşembe'ye kadar yeni rekorlar görülebilir. Fed kaygısı nedeniyle dolar/TL yeni zirveler yaşanabilir, 3,10'un altında kalmak üzere" dedi. Şahinöz, TCMB'nin kurun 3,10'un üzerine çıkması üzerine faiz artırımı yoluyla müdahale edebileceğini söyledi.

DOLARDA İYİ VE KÖTÜ SENARYO

Şahinöz dolar/TL için iyi ve kötü senaryoyu sıraladı. Şahinöz, "Fed faiz artırır ve Fitch görünümünü indirirse dolar/TL 3,10'u kırıp 3,20'ye koşar. Fed pas geçerse ve Fitch değişikliğe gitmezse dolar/TL 3'ün altına iner 2,92'yi hedefler" dedi.
Copyright © ntvpara.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekselans00615 Eylül 2015 09:24

    hükümet kurulsun. babacan dışardan bakan olur. gıbı danısman felan olur. teror kuyrugunu kıstırır, surıye susar, ırak köşesine cekılır, cemaat zaten kabuguna kapatıldı 8-10 sene kıramaz. birazda zenginler nemalanır sonra efendım fed artırsa bıle küçük bir balon patlar er geç dolar 2,60 euro 2,9 da dengelenir.